SafakB
Yetkin
- Makaleler
- 1
O halde benim ifadem sizi ne kadar alakadar ediyor?Adam böyle ifade etmek istemiş sizi ne kadar alakadar eder?
O halde benim ifadem sizi ne kadar alakadar ediyor?Adam böyle ifade etmek istemiş sizi ne kadar alakadar eder?
Evet %99 onları gördü ve 16 dolara ek paket olduğunu sandıÇünkü sadece fotoğraflarına baktığını belirtiyorsun ve fiyatı fazla diyorsun. Neye göre? Ben buna yorum yapıyorum. Adamın geliri gideri beni ilgilendirmiyor.
Ek paket dediklerin bu ise 2 oyun birden alıyorsun gayet normal fiyat.
Eki Görüntüle 272882
GTA 6 alirim ustune biraz daha koyarim.Çünkü sadece fotoğraflarına baktığını belirtiyorsun ve fiyatı fazla diyorsun. Neye göre? Ben buna yorum yapıyorum. Adamın geliri gideri beni ilgilendirmiyor.
Ek paket dediklerin bu ise 2 oyun birden alıyorsun gayet normal fiyat.
Eki Görüntüle 272882
Enis Kirazoğlu'nun yeni çıkardığı oyun Anomaly President'i beğendiniz mi? Steam'de incelemeleri çok olumlu ama bayağı bir büyük kısmı takipçileri olduğundan çok gerçekçi tablo gibi durmadığını düşünüyorum. Oynayanlar varsa sizin düşünceniz ne yönde? İlk oyunla çok benzer duruyor ama geliştirmeler var gibi.
Gelen tepkiyi de normal karşılayacaksın o zaman biraderBoş yapmayın birader ifade özgürlüğü diye bir şey var küfür hakaret olmadıktan sonra istediğim gibi yorum yaparım.
Yok bence 74 dolar ekleyip GTA 6 almak yerine 46,8 milyar dolar daha ekleyip Take Two'yu alsın.Her ne kadar üstüne 74 dolar ekleyecek olsanız da oyun sizin sevdiğiniz tür değil, boşa para vermeye gerek yok bu oyuna. Benim değindiğim nokta sadece fotoğraflara baktığınızı belirtip fiyatına yorum yapmanızdı.
Aynen öyle.Her ne kadar üstüne 74 dolar ekleyecek olsanız da oyun sizin sevdiğiniz tür değil, boşa para vermeye gerek yok bu oyuna. Benim değindiğim nokta sadece fotoğraflara baktığınızı belirtip fiyatına yorum yapmanızdı.