Elma ısıran
Üstün
Hadi ama be Epic! Milyon kere bedava verdin şu oyunu. Yeto.
Peki.Bedava verseler almazdım harbiden şu an bedava veriyorlar ve almayacağım.
Epic Games yasta şu an keşke ornitorenk oyunumuzu alsa diyorlar.Bedava verseler almazdım harbiden şu an bedava veriyorlar ve almayacağım.
Eskiden Epic'den çıkınca indirme durduruluyordu şu an nasıl olmuş bilmiyorum. Epic'i buga soktum tekrar kapatıp açmam gerekti Epic'den çıkmaya çalıştığımda da indirmeyi iptal etti boşa vaktimi israf etti.Öyle bir şey yok nereden duyuyorsunuz böyle şeyleri? Ben indirme yarıdayken bilgisayarı kapatıyorum yarın açıyorum devam ediyorum indirmeye.
Eskiden Epic'den çıkınca indirmeyi durduruyordu şu an düzeltiler mi bilmiyorum, deneyebilirim.
Eskiden dediğiniz 3-4 yıl önce falan sanırım. Ben 1.5 yıldır öyle bir sıkıntı ne yaşadım ne gördüm ne duydum.Eskiden Epic'den çıkınca indirme durduruluyordu şu an nasıl olmuş bilmiyorum. Epic'i buga soktum tekrar kapatıp açmam gerekti Epic'den çıkmaya çalıştığımda da indirmeyi iptal etti boşa vaktimi israf etti.
Eskiden Epic'den çıkınca indirmeyi durduruyordu şu an düzeltiler mi bilmiyorum, deneyebilirim.
Eskiden dediğiniz 3-4 yıl önce falan sanırım. Ben 1.5 yıldır öyle bir sıkıntı ne yaşadım ne gördüm ne duydum.