Olsun, yapacak bir şey yok. Daha fazlasını bekleyemeyiz, ücretsiz dağıtıyor sonuçta.

Epic Games'in bedava oyun vermesini ya da vermemesini zaten beklemiyorum. Tek istediğim Steam'e rakip olmasıydı. Yıllardır o kadar bedava oyun dağıtmasına rağmen Steam'in yanından bile geçemedi. Oyun motoruyla geliştirilen Launcher de bu kadar oluyor. Oyunculara o rezil Launcher'ini kullandırtıyorsa güzel oyun vermesini beklerdim de onu da verdiği yok. Bakış açınız da yanlış ayrıca. Onu da söylemiş olayım. Bedava verdiği için eleştirilemez diye bir kural yok, istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz.

Bakış açınız da yanlış ayrıca. Onu da söylemiş olayım. Bedava verdiği için eleştirilemez diye bir kural yok, istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz.
Eleştirilemez diye bir şey demedim hocam. Launcher'ı rezil o konuda bende eleştiriyorum zaten. Ama şu da bir gerçek ücretsiz oyun dağıtmak zorunda da değiller. Dağıtıyorlar beğenirsek alırız beğenmezsek almayız.

İşte bedava oyun dağıtarak kendilerine kitle yapmaya çalışıyor da yanlış bu. Anlatmaya çalıştığım da buydu. Ben istiyorum ki iki firma arasında rekabet olsun ancak Epic Games bedava oyun dağıta dağıta Steam'e rakip olamaz. GTA V gibi büyük oyunlar dağıttı da Steam'e rakip olabildi mi? Olamadı. Çoğu kişi Fortnite için kullanıyor şu rezil Launcher'i. Oyun motoruyla geliştirilen Launcher de bu kadar oluyor. Gerçekten bakış açınız ya dar ya da yanlış, artık hangisi ise. Klişe laflar ezberleyip onları yazıyorsunuz. "Dağıtıyorlar, beğenirsek alırız beğenmezsek almayız" lafıyla ya oyunu al ya da alma, eleştirme tarzında bir anlam çıkıyor yorumunuzdan, onu da söylemiş olayım. Kendinizle çelişmeyin. Şimdi bu adamlar eleştirilebilir mi yoksa eleştirilemez mi?

Klişe laflar ezberleyip onları yazıyorsunuz. "Dağıtıyorlar, beğenirsek alırız beğenmezsek almayız" lafıyla ya oyunu al ya da alma, eleştirme tarzında bir anlam çıkıyor yorumunuzdan, onu da söylemiş olayım. Kendinizle çelişmeyin. Şimdi bu adamlar eleştirilebilir mi yoksa eleştirilemez mi?
Hocam sanırım beni anlamıyorsunuz. Eleştirilemez demedim ben kendim de eleştiriyorum zaten ama siz illa eleştirilemez dediğimi söylüyorsunuz. Launcher'ı rezil ve bedava oyun dağıtarak Steam'e rakip olamaz zaten. Ben böyle rakip olabilir demedim. Bedava oyun dağıtacağı parayla Launcher'ını geliştirse daha iyi olur tabi ki.

Sonunda aynı noktada buluştuk sanırım. Birçok oyuncu var ve dedikleri tipik laf şu: Oyunu beğeniyorsan al, beğenmiyorsan da alma. Adamlar senin için bedava oyun dağıtıyor, diyor. Bu söyleme karşıyım işte. Kendi için bedava oyun dağıtıyor, bizim için değil. Epic Games'in tüm bedava oyunlarını topladım ve o kadar oyun arasından oynadığım bir tek GTA V oldu. Onu da zar zor oynadım.