Qhan
Yetkin
TD için önereceğiniz oyunlar var mı? Türü seviyorum ama pcden oynamadım daha önce.Tower defence bir oyun olsa iyi olur. Türe karşı açlık çekiyorum![]()
TD için önereceğiniz oyunlar var mı? Türü seviyorum ama pcden oynamadım daha önce.Tower defence bir oyun olsa iyi olur. Türe karşı açlık çekiyorum![]()
Olsun yapacak bir şey yok. Daha fazlasını bekleyemeyiz ücretsiz dağıtıyor sonuçta.Epic Games iyi oyun vermez. Muhtemelen daha önceden bedava verilmiş ya da adı duyulmamış oyunlardan birisini verir.
Olsun, yapacak bir şey yok. Daha fazlasını bekleyemeyiz, ücretsiz dağıtıyor sonuçta.
Eleştirilemez diye bir şey demedim hocam. Launcher'ı rezil o konuda bende eleştiriyorum zaten. Ama şu da bir gerçek ücretsiz oyun dağıtmak zorunda da değiller. Dağıtıyorlar beğenirsek alırız beğenmezsek almayız.Bakış açınız da yanlış ayrıca. Onu da söylemiş olayım. Bedava verdiği için eleştirilemez diye bir kural yok, istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz.
Hocam sanırım beni anlamıyorsunuz. Eleştirilemez demedim ben kendim de eleştiriyorum zaten ama siz illa eleştirilemez dediğimi söylüyorsunuz. Launcher'ı rezil ve bedava oyun dağıtarak Steam'e rakip olamaz zaten. Ben böyle rakip olabilir demedim. Bedava oyun dağıtacağı parayla Launcher'ını geliştirse daha iyi olur tabi ki.Klişe laflar ezberleyip onları yazıyorsunuz. "Dağıtıyorlar, beğenirsek alırız beğenmezsek almayız" lafıyla ya oyunu al ya da alma, eleştirme tarzında bir anlam çıkıyor yorumunuzdan, onu da söylemiş olayım. Kendinizle çelişmeyin. Şimdi bu adamlar eleştirilebilir mi yoksa eleştirilemez mi?
Mavi temalı bir oyun verirler.
TD için önereceğiniz oyunlar var mı? Türü seviyorum ama PC'den oynamadım daha önce.