Hocam ben sizi düşündüm. Takmayın diye. Boş mesaj olarak görüyorsanız, zaten size diyecek bir şeyim yok.Son mesaj atıp tartışmaya boş boş konular için girmeyelim.
Benim amacım yapılan işin karşılığını vermek gerçekte de böyhle biriyim karakterim bu yani. Saçma gelebilir. Fakat bu yani.
Detaylar
Kim cevapladı?Pahalı.GoG bence hem Steam hem Epic'ten iyi. İstemci ile uğraştırmıyor.
theVOID
Uzman
Hocam ben sizi düşündüm. Takmayın diye. Boş mesaj olarak görüyorsanız, zaten size diyecek bir şeyim yok.
Yanlış anlaşılmasın gereksiz yere kavga etmeylim bir platform için demek istedim.
Geraltın kılıcı
Üstün
İyi oyunsa GOG'dan alırım. Eğer kötü oyunsa "İyi ki para vermemişim." derim. Mesela, Witcher 3'ü ilk oynayışımda 3. parti oynadım keza Crysis Remastered ve CP77 gibi oyunlarıda 3. parti oynadım ancak şu anda hepsini satın aldım. Çünkü bu adamlar o parayı hak ediyorlar. Ama sen hak etmiyorsun Ubisoft! Yan!Hocam neye göre hassasiyet onu da anlamadım. Oyun geliştiricisin diyelim, kullandığın zaten Unity3D ve Unreal Engine. Mühendislik gereksinimlerini sıfıra indiriyor.
Firmalar hadi seni düşünse böyle anlayacağım da o da yok. Yani çok hassas olmaya gerek olmadığını düşünüyorum bu konuda.
Pahalı olması değil işlevi önemli. Misal, Steam sana sadece lisanlıyor. Epic lisanslıyor ve bilgilerini satıyor. GOG ise hem lisansı sana veriyor hem de seni gözetlemiyor.
Epic Games güvenilmez bir firma. Adamların sahibi Tencent bir kere. Günahımı vermem o heriflere!
Ne yani misal Steam'de Grand Theft Auto V: Premium Edition 1026 TL ve Hogwarts Legacy 2053 TL iken çok daha ucuza satan Epic Games'ten almayıp paramızı bitirelim?
Geraltın kılıcı
Üstün
Ne yani misal Steam'de Grand Theft Auto V: Premium Edition 1026 TL ve Hogwarts Legacy 2053 TL iken çok daha ucuza satan Epic Games'ten almayıp paramızı bitirelim?![]()
Tencent dediğimiz firma görüp görebileceğin en en en bir şeyin çocuğu firma. Adamlar isterse Epic'in fişini şimdi çekerler. Çekmemelerinin sebebi satış yapmaları falan değil. Adamların istemcisinde casus yazılımı vesaire vardı. Ki benzer bir durum Fortnite'ta da vardı.
Ek: Steam'i de pek önermiyorum ancak Steam'den alınabilir ya. Adamlar tek firma sonuçta. Kafası kırık bir CEO gelmediği sürece sorunsuz diyebilirim. He ama ne olacağını bilmediğim için Steam oyunlarımın çoğunu GOG'dan almaya başladım.
Ek: Tencent konusunu daha açık dille anlatmam gerekirse eğer, adamlar senin bilgilerini Çin ve Amerika'ya satarak ciddi miktarda para kazanıyorlar.
Steam'den daha pahalı büyük oyun fiyatları.İndirim konularında vs. görüyorum, "indirimler güzel ama Epic'ten almam" gibi. Neden sizce?
Üstelik fiyatlar Steam'den kat kat daha ucuz.
Yusuf Kerem
Yetkin
Neyi alıp neyi verdiği belli olmayan firmadan iş yapılmaz.
Pahalıysa işlevinin önemi kalmıyor çünkü alamıyorumPahalı olması değil işlevi önemli. Misal, Steam sana sadece lisanlıyor. Epic lisanslıyor ve bilgilerini satıyor. GOG ise hem lisansı sana veriyor hem de seni gözetlemiyor.
Tencent dediğimiz firma görüp görebileceğin en en en bir şeyin çocuğu firma. Adamlar isterse Epic'in fişini şimdi çekerler. Çekmemelerinin sebebi satış yapmaları falan değil. Adamların istemcisinde casus yazılımı vesaire vardı. Ki benzer bir durum Fortnite'ta da vardı.
Ne yani ucuza değil de gidip Steam'den pahalıya mı alalım? Hatırlatmak isterim Steam'de oyun değil de lisans satıyormuş aslında.