Adamların sahibi Tencent ve adamlar bilgilerimizi açıkça devletlere satıyor. Bir ara Fortnite'ın dosyalarından birini Karspersky virüs olarak sayıyordu. Ne olduysa o dosyayı 2-3 ay sonra kaldırdılar.
İşlemcilerin içinde bile dinleyici var. Hele Intel'de, her şeyden bağımsız Minix işletim sistemi çalışıyor arka planda. Ondan artık virüsmüş, Tencetmiş pek önemi var mı bilmiyorum.

Pahalıysa işlevinin önemi kalmıyor çünkü alamıyorum :D.
O zaman 3. parti daha güvenilir.

Ne yani ucuza değil de gidip Steam'den pahalıya mı alalım? Hatırlatmak isterim Steam'de oyun değil de lisans satıyormuş aslında.
Epic ne satıyor sence?

İşlemcilerin içinde bile dinleyici var. Hele Intel'de, her şeyden bağımsız Minix işletim sistemi çalışıyor arka planda. Ondan artık virüsmüş, Tencetmiş pek önemi var mı bilmiyorum.
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Çok küçük bir parça en nihayetinde.

Beni çıldırtmayın şu an sinirden elim ayağım titriyor. Ucuza bir oyunu alabiliyorken pahalıya alamamak daha mı iyi?
Tam olarak öyle. Bu arada hangi oyunları alacaksınız? Steam ve GOG o kadar pahalı değil.

Ön yargı ne alaka da, launcher patates. Yargı normal yargı, ön yargı değil. Epic patates çünkü.
Hocam Heroic kullanarak çözersin ama adamlar Tencent'in firması kazığı sağlam yere çakmak lazım bence.

Steam'de Grand Theft Auto V: Premium Edition 1026 TL ve Hogwarts Legacy 2053 TL. Eğer ki derseniz ki Steam 2024 Kış İndirimleri kapmasında güzel bir indirime girerler, o zaman şimdi almam beklerim.
Bence şimdi almayın. He çok almak istiyorsanız Heroic Games Launcher ile kullanın bence. Ondan dinleyemezler galiba.

Ek: Hocam online mı oynayacaksınız?