İşlemcilerin içinde bile dinleyici var. Hele Intel'de, her şeyden bağımsız Minix işletim sistemi çalışıyor arka planda. Ondan artık virüsmüş, Tencetmiş pek önemi var mı bilmiyorum.Adamların sahibi Tencent ve adamlar bilgilerimizi açıkça devletlere satıyor. Bir ara Fortnite'ın dosyalarından birini Karspersky virüs olarak sayıyordu. Ne olduysa o dosyayı 2-3 ay sonra kaldırdılar.
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
O zaman 3. parti daha güvenilir.Pahalıysa işlevinin önemi kalmıyor çünkü alamıyorum.
Epic ne satıyor sence?Ne yani ucuza değil de gidip Steam'den pahalıya mı alalım? Hatırlatmak isterim Steam'de oyun değil de lisans satıyormuş aslında.
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Çok küçük bir parça en nihayetinde.İşlemcilerin içinde bile dinleyici var. Hele Intel'de, her şeyden bağımsız Minix işletim sistemi çalışıyor arka planda. Ondan artık virüsmüş, Tencetmiş pek önemi var mı bilmiyorum.
Beni çıldırtmayın şu an sinirden elim ayağım titriyor. Ucuza bir oyunu alabiliyorken pahalıya alamamak daha mı iyi?
Geraltın kılıcı
Üstün
Tam olarak öyle. Bu arada hangi oyunları alacaksınız? Steam ve GOG o kadar pahalı değil.Beni çıldırtmayın şu an sinirden elim ayağım titriyor. Ucuza bir oyunu alabiliyorken pahalıya alamamak daha mı iyi?
Hocam Heroic kullanarak çözersin ama adamlar Tencent'in firması kazığı sağlam yere çakmak lazım bence.Ön yargı ne alaka da, launcher patates. Yargı normal yargı, ön yargı değil. Epic patates çünkü.
Launcher'ı çöp, korsan oynuyormuşsun hissi veriyor, oyun yedeklemesi berbat, ağır.
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Çok küçük bir parça en nihayetinde.
Tam olarak öyle. Bu arada hangi oyunları alacaksınız? Steam ve GOG o kadar pahalı değil.
Steam'de Grand Theft Auto V: Premium Edition 1026 TL ve Hogwarts Legacy 2053 TL. Eğer ki derseniz ki Steam 2024 Kış İndirimleri kapmasında güzel bir indirime girerler, o zaman şimdi almam beklerim.
Geraltın kılıcı
Üstün
Bence şimdi almayın. He çok almak istiyorsanız Heroic Games Launcher ile kullanın bence. Ondan dinleyemezler galiba.Steam'de Grand Theft Auto V: Premium Edition 1026 TL ve Hogwarts Legacy 2053 TL. Eğer ki derseniz ki Steam 2024 Kış İndirimleri kapmasında güzel bir indirime girerler, o zaman şimdi almam beklerim.
Ek: Hocam online mı oynayacaksınız?
İki oyunu aynı anda Epic Games üzerinden olsa belki alırdım ama diğer türlü bu fiyatlara Steam'de düşmüyorsa anca 1 tanesini alabilirim.