Artık atam da beni bu ülkede tutmaya yetmiyor. Şehitler de yetmiyor. Gidince ne olursa olsun. Atam olsa o da giderdi. Burada egoistlikse egoistlik yapıyorum. Yaşayacağım 60 70 seneyi ekonomik sıkıntılar çekerek mi harcayacağım.

@4075 Hocam 700 TL yeter mi yetmez mi pazarda bir değerlendirin bize bildirin aktarın. Umarım yeter bu ekonomide zor ama inşallah yeter.

Artık atam da beni bu ülkede tutmaya yetmiyor. Şehitler de yetmiyor. Gidince ne olursa olsun. Atam olsa o da giderdi. Burada egoistlikse egoistlik yapıyorum. Yaşayacağım 60 70 seneyi ekonomik sıkıntılar çekerek mi harcayacağım.
Siz de haklısınız hocam ne desem bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
%70 enflasyon var. Ürünlerin kalitesi falan düştü. Ama fiyat hala zam yiyor. Ekonomi baya korkunç bir noktaya gidiyor. Ama hayırlısı. Erken seçim olacak gibi.

O zamanki 66 birimin alım gücü bugünkü 10 bin birimden en az 5 kat daha fazladır.
Erdoğan da bunun farkında ama Türkiye gibi gelişmemiş ülkelerde niteliğe değil niceliğe bakılıyor yani birim fazlalığına. Haliyle, birimler üzerinden algı yapmak kolaylaşıyor. Yıllardır aynı taktik.

AKP milletvekilleri zaten istakozdu Maldivler'di oydu buydu şatafattan kendilerini alıkoyamazlar işte akpartinin bitiş hikayesi budur hocam.
Istakoz olayı, kasıtlı yapılmış bir gündem değiştirme oyunu hocam. Siz neden Merkez Bankasının 818 milyar TL zararı ve AKP'li beldiyelerin devrettiği borçlarını konuşmuyorsunuz da istakoz ve Maldivler'i konuşuyorsunuz, bunu hiç düşündünüz mü? AKP'nin bittiği falan yok. Sadece koyunları değil sizleri bile parmağında oynatıyor, gördüğün gibi. Bu kadar iyi entrika döndüren parti biter mi hiç?

Son düzenleme:
Hocam işte size bir örnek bırakacağım aşsağı'ya işte AKP'ye oy kaybettirmeye çalışılan olay. Millet açlıktan Ekonomi'den dem vururken bunlar yurt dışına çıkıyor ıstakoz yiyor maldivlere gidiyor üstüne AKP'li milletvekilleri bunları hava olsun diye sosyal medyalarından paylaşıyor fakat tepki alınca siliyor bunlar işte dediğimiz Protesto'ya zemin hazırlar millet zaten açlıktan Ekonomi'den dem vururken sen bir vekil olarak vicdanın nasıl rahat edip paylaşıyorsun bu havalı pozları? Ayrıca sanki bu atacağım tweet gönderisi akla şunu'da getiriyor batan gemiyi ilk önce fareler terkeder diye bir deyimi getiriyor.

Hocam zaten ben bunları görünce "yol değiştiriyorum" irite olmanın çok ötesinde bir şey söyleyeceğim fakat söylemek istemiyorum. en basiti evlilik dışı cinselliği İslam dini net şekilde "yasaklar" şu an dindarların çok büyük bir bölümü, evli olanların bir kısmı bu yasağa uymuyor! Kanka senin ateisten ne farkın var bir anlat konuşalım!