Sertab erener Eurovision'u kazandigin da yapmadiklari kalmadi. Umarim ABD hukumeti su adamin biletini keserde kurtuluruz. (ki kesmis gibi de duruyor)
Kesse ne olacak? Adam koltuğu bırakıp gidecek mi? Yapışmış koltuğa; diğer partilere çeşitli iftiralar, yalanlar atarak karalıyorken hayatta gitmez bu herif. Koltuk sevdası var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesse ne olacak? Adam koltuğu bırakıp gidecek mi? Yapışmış koltuğa; diğer partilere çeşitli iftiralar, yalanlar atarak karalıyorken hayatta gitmez bu herif. Koltuk sevdası var.
Emin ol çok kolay olur. Almanya Cumhurbaşkanı bile Özgür Özel'le ve Ekrem İmamoğlu'yla görüştü. CHP gucleniyor artik, özellikle son bu 2 yıldır. CHP'yi sevmesem bile oy vereceğim onumuzdaki secimlerde.

Zaten bu yerel secimi kazanmalari ne kadar ciddi olduklarini gosteriyor, AKP'nin elinde siyasetci kalmadi ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin ol çok kolay olur. Almanya Cumhurbaşkanı bile Özgür Özel'le ve Ekrem İmamoğlu'yla görüştü. CHP gucleniyor artik, özellikle son bu 2 yıldır. CHP'yi sevmesem bile oy vereceğim onumuzdaki secimlerde.

Zaten bu yerel secimi kazanmalari ne kadar ciddi olduklarini gosteriyor, AKP'nin elinde siyasetci kalmadi ki.

AKP'nin elinde hiç bir zaman düzgün siyasetçi yoktu.

Sadece bizim cahil milletimiz vardı.

"Onlar ümidin düşmanıdır, sevgilim,
akar suyun, meyve çağında ağacın, serpilip gelişen hayatın düşmanı.
Çünkü ölüm vurdu damgasını alınlarına, çürüyen diş, dökülen et.
Bir daha geri dönmemek üzere yıkılıp gidecekler.
Ve elbette ki, sevgilim, elbet,dolaşacaktır elini kolunu sallaya sallaya,
dolaşacaktır en şanlı elbisesiyle: işçi tulumuyla bu güzelim memlekette hürriyet.
Bursada havlucu Recebe,
Karabük fabrikasında tesviyeci Hasana düşman,
fakir köylü Hatçe kadına,
ırgat Süleymana düşman,
sana düşman, bana düşman, düşünen insana düşman,
vatan ki bu insanların evidir,
sevgilim, onlar vatana düşman."
Nazım Hikmet Ran

İşim dolayısıyla yurt dışında ki arkadaşlarım bana bu adamı soruyorlar, ben tanımadığımı, saymadığımı söylüyorum, kendi kendimin çobanıyım diyorum...