Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

QQChart

Başarılı
Sizce kilolu mu oluyorum ya da oldum mu? Sizce bu kilo alımımın sebebi ergenlik mi? 15.5 yaşındayım bu arada.
2022, Eylül boy: 175 kilo 65.
2022 Aralık boy: 176 kilo 69.
2023, Mayıs boy: 177 kilo 68.
2023, Eylül boy: 177 kilo 75.
Ekim-Kasım 177 boy 77 kilo.
Şu an 177 boy 80 kilo.

Sizce çok mu hızlı alıyorum yoksa bu ergenlikten midir? Kilo alımının neden ve nasıl durduracağımı hiç bilmiyorum. Bu forumda benden yaşça büyüklerim benim yaşımdayken böyle bir durumla karşılaştılar mı? Ne yaptınız?

@QQChart Evet kötü bir şey değil fakat bu şekilde devam etmemen gerektiğinin de göstergesi. Aç durma süresi hakkında dediğimi dene, aç durduğun saatler boyunca glukagon hormonları baskın olacağı için yağ yakım metabolizmasını aktif edersin.
Dc var mı dostum? Söyle ekleyeyim ordan sana resimli atarım. Sen bu işlerden anlıyor gibisin. Beni daha detaylı açıklarsın.

@QQChart Evet kötü bir şey değil fakat bu şekilde devam etmemen gerektiğinin de göstergesi. Aç durma süresi hakkında dediğimi dene, aç durduğun saatler boyunca glukagon hormonları baskın olacağı için yağ yakım metabolizmasını aktif edersin.
Peki göbek yine mi fazla oluyor?

Konuyu takip edeceğim, sonuçları bizimle paylaşırsınız.
1 hafta içersinde gitmeyi düşünüyorum paylaşırım muhakkak.

Peki ya bu kadar almam normal mi bu yaşlarda?

Sizce kilolu mu oluyorum ya da oldum mu? Sizce bu kilo alımımın sebebi ergenlik mi? 15.5 yaşındayım bu arada.
2022, Eylül boy: 175 kilo 65.
2022 Aralık boy: 176 kilo 69.
2023, Mayıs boy: 177 kilo 68.
2023, Eylül boy: 177 kilo 75.
Ekim-Kasım 177 boy 77 kilo.
Şu an 177 boy 80 kilo.

Sizce çok mu hızlı alıyorum yoksa bu ergenlikten midir? Kilo alımının neden ve nasıl durduracağımı hiç bilmiyorum. Bu forumda benden yaşça büyüklerim benim yaşımdayken böyle bir durumla karşılaştılar mı? Ne yaptınız?
180 boyum var 70 kilo anca bana. Göbeğin belli değilse çok takma.

İnternete men nipple swelling yazıp görsellere bak o şişkinlik iyiye işaret değil.

Böyle düşünürsen engelleyemezsin, sağlıklı karın düz olmalı kıyafet yokken yere sarkan bir kütle olmamalı ve elini dokunduğunda alttaki karın kası tabakası hadi diyelim 2 - 3 cm yağ altında hissedilsin dipsiz kuyu gibi bastırmak gerekiyorsa sıkıntı.
Hangi anatomik bilgiye göre sağlıklı karın tanımlaması yapıyorsunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.