Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

QQChart

Başarılı
Sizce kilolu mu oluyorum ya da oldum mu? Sizce bu kilo alımımın sebebi ergenlik mi? 15.5 yaşındayım bu arada.
2022, Eylül boy: 175 kilo 65.
2022 Aralık boy: 176 kilo 69.
2023, Mayıs boy: 177 kilo 68.
2023, Eylül boy: 177 kilo 75.
Ekim-Kasım 177 boy 77 kilo.
Şu an 177 boy 80 kilo.

Sizce çok mu hızlı alıyorum yoksa bu ergenlikten midir? Kilo alımının neden ve nasıl durduracağımı hiç bilmiyorum. Bu forumda benden yaşça büyüklerim benim yaşımdayken böyle bir durumla karşılaştılar mı? Ne yaptınız?

Kullandığın bir ilaç var mı? İlaçlar da etki yapabiliyor.

Sizce kilolu mu oluyorum ya da oldum mu? Sizce bu kilo alımımın sebebi ergenlik mi? 15.5 yaşındayım bu arada.
2022, Eylül boy: 175 kilo 65.
2022 Aralık boy: 176 kilo 69.
2023, Mayıs boy: 177 kilo 68.
2023, Eylül boy: 177 kilo 75.
Ekim-Kasım 177 boy 77 kilo.
Şu an 177 boy 80 kilo.

Sizce çok mu hızlı alıyorum yoksa bu ergenlikten midir? Kilo alımının neden ve nasıl durduracağımı hiç bilmiyorum. Bu forumda benden yaşça büyüklerim benim yaşımdayken böyle bir durumla karşılaştılar mı? Ne yaptınız?
Geçen yıllara göre daha fazla hareket halindeysen bu kadar fazla tüketmen normal. Ama aksine daha durgunsan veya düzenin bozuksa düzene koyabilirsin. Ben de yaşadım düzensizlikten 15 kilo aldım. Düzen şart şu an boy ve kilon ideal durdur kendini.

Geçen yıllara göre daha fazla hareket halindeysen bu kadar fazla tüketmen normal. Ama aksine daha durgunsan veya düzenin bozuksa düzene koyabilirsin. Ben de yaşadım düzensizlikten 15 kilo aldım. Düzen şart şu an boy ve kilon ideal durdur kendini.
Nasıl durdurabilirim ki? Eskisi gibi yiyip eskisi gibi hareket ettiğimi düşünüyorum ama ona rağmen 80 kg oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence normal. Fakat bu konuda daha bilgili kullanıcıların fikrini daha çok dikkate al bence.
Anladım teşekkürler.

Boyuna oranla kilon normal. Hızlı kilo aldığını düşünüyorsan ekmeği kes. Şekeri azalt.
Hızlı aldığımı düşünüyorum çünkü zamanında kilomla boyumun son 2 hanesi arasında 10 rakam varken şu an o rakamın da üstüne çıktım.

Anladım teşekkürler.

Hızlı aldığımı düşünüyorum çünkü zamanında kilomla boyumun son 2 hanesi arasında 10 rakam varken şu an o rakamın da üstüne çıktım.

O dediğiniz değerde veya ona yakın olmanız sizin için yeterli olur. Yedikleriniz çok yağlı ise ya da çok kalori alıyorsanız kilo almanız gayet doğal.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.