Detaylar
Kim cevapladı?Mr. Anybody
Uzman
Bir ara bir yerden orijinal Vista CD'si bulmuştum, sırf zevkine kurup kullanmayı denemiştim. Pek kullanılabilir değil tabii. 32 bitti o bir de.
Bir ara bir yerden orijinal Vista CD'si bulmuştum, sırf zevkine kurup kullanmayı denemiştim. Pek kullanılabilir değil tabii. 32 bitti o bir de.
Bende orijinal Vista Ultimate ve Home Premium DVD'si var. Cidden zor bulunuyor. 7'yi de bulacağım elbet. Ultimate'de 64 Bit DVD de var.
Bende orijinal Vista Ultimate ve Home Premium DVD'si var. Cidden zor bulunuyor. 7'yi de bulacağım elbet. Ultimate'de 64 Bit DVD de var.
Home Premium'da da 64 Bit DVD olsaydı çok iyi olurdu benim için aslında.
i7 2700 + GTX 960 sistemim var iş yerimde. Windows 7 kullanıyorum. Evdeki Windows 11 kurulu R5 7600 + 4070s sistemden daha hızlı çalışıyor OS seviyesinde.
GTX 980 Ti veya GTX 750 Ti olan Vista sistem hayalim var... GTA 5 oynamak isterdim Vista'da. Eski sürümleri oynanıyor sanırım. Zaten çevrim dışı oynayacağım.
SupraSonic
Uzman
Samsung NC10 gelmişti elime. Bilen bilir içinde tek çekirdekli Atom işlemci var çıktığını dönem için bile yavaş bi' cihazdı GTA Vice City'yi zorlanarak açıyor. Halen Windows 7 Starter kurulu öyle duruyo aktif kullanılmasa da.
Neden Linux kurmadın diyebilirsiniz ama Linux'un 32 bit desteği baya sıkıntılı. OS Seviyesinde evet Linux'un hafifliği ve hızı hissediliyor ama bişey yapamıyorum ki zaten en azından GTA açıyom Windows'ta.
Neden Linux kurmadın diyebilirsiniz ama Linux'un 32 bit desteği baya sıkıntılı. OS Seviyesinde evet Linux'un hafifliği ve hızı hissediliyor ama bişey yapamıyorum ki zaten en azından GTA açıyom Windows'ta.
antalyalii
Çalışkan
Bendeki 2 bilgisayarda da Windows XP çalışıyor. Birisi dizüstü birisi masaüstü. Dizüstü olanda tek çekirdekli AMD Turion var. Masaüstü olanda Core 2 Quad var, o yüzden kasma yapmıyor. Şehir dışında olduğumdan dizüstünü kullanıyorum. Bunu yazarken bile zorlanıyor ama hâlâ iş görüyor. Tam nostalji değil ama ana bilgisayar olarak kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf bunun için Acer Aspire 5739G diye bir model almıştım. Windows Vista Ultimate kurdum arada kullanıyorum. Bir ara işlemcisini yükselteceğim internette doğru düzgün dolaşabilmek için başka da sorunu yok.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou