Eski CS sürümlerinde teröristler Müslüman olarak gösteriliyordu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Unity
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    eski
Hiçbir zaman demedi zaten. Size doğru olmadığını kimimiz şaka yollu kimimiz de direkt olarak söylüyoruz. Siz nedense bir savunma pozisyonu alıyorsunuz.

Ben bu oyunu ilk zamanlarda oynayıp böyle bir şey gören oldu mu diye sormuştum birisi yok Google terörist yazınca çıkan tipler aynı falan yazmış diğeri @tear konuyla alakasız bir şey yazmış(yanıtı silindi galiba modlar tarafından)ben burada herhangi bir şeyi savunmuyorum bunlar konuyla alakasız şeyler yazıyorlar ve belirtmeme rağmen devam ediyorlar ben yaptıkları doğru mu yanlış mı diye sormadım zaten yapıp yapmadığı çok umurumda değil sadece uzun zamandır olan bir konuydu bende merak ettim ama saçma saçma cevaplar sizde gelmişsiniz "size doğru olmadığını kimimiz şaka yollu kimimiz de direkt olarak söylüyoruz." diyorsunuz şimdi bunun anlamı "Google'a terörist yazınca çıkan tipler de hep aynı. Hatalı bir şey değil sanki."böyle bir şey yapmışlar ama yanlış bir şey değil diyor yani bende buna karşı olarak cevap verdim burada bir savunma yok doğru düzgün cevap verenlere bir şey demiyorum zaten ama böyle boş boş konuyla alakasız cevaplar veriyorlar sizde bunları destekliyorsunuz. Hem konuyla alakasız şeyler yazıp kışkırtmaya alay etmeye çalışıyorsunuz hem de üste çıkıyorsunuz hayatımda daha aşağılık bir şey görmedim. Yazık size.

Yeni akit propagandasını iyi yemişsiniz, afiyet olsun.

He bu arada eğer eğer öyle bir şey olsaydı buraya yazmazdım zaten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…