USB mantık olarak bir depolama birimi. USB anlayamıyorsa o zaman cihazın kendi depolama birimi de algılamaz. Zaten live USB bile cihazın kendi donanım gücü ile çalışıyor. Yani mantık olarak sürücüler live USB seçeneğinde de çalışır 👍

Onu demiyorum ekran kartı sürücüsünü nasıl bulacak? Ekran kartını çıkarıp USB'ye mi bağlayacak(yapması imkansız.)

Elimde ilk bilgisayarımız olan Toshiba laptop var. Linux kurmayı düşünüyorum ama sürücü bulamadığım için denemedim. Bu tarz eski laptoplar için sürücüleri nereden, hangi sitelerden bulabilirim?

Hah eski laptopumda Toshiba driver kurması çok sıkıntı Japon'lar keşke markalarını oldurmeseydi.

Onu demiyorum ekran kartı sürücüsünü nasıl bulacak? Ekran kartını çıkarıp USB'ye mi bağlayacak(yapması imkansız.)

Zaten Ubuntu ve Linux Mint'in kullandığı driver Manager programı kapalı kaynak olan NVIDIA ve AMD gibi markaların sürücülerini bile bulmakta uzman.

Zaten Ubuntu ve Linux Mint'in kullandığı driver Manager programı kapalı kaynak olan NVIDIA ve AMD gibi markaların sürücülerini bile bulmakta uzman.
Flaş diskimden çalıştırdım, direkt olarak ses ve wifi kartlarını gördü ama desteği bitene kadar Windows kullanmaya devam edeceğim çünkü hız olarak pek farketmedi.