Eski oyunları oynamayı özlüyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5124
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 456
  • Etiketler Etiketler
    eski
5

5124

Ziyaretçi
Merhaba

Eskiden oynadığınız oyunlar nelerdi? San Andreas multiplayer dönemi vardı o dönemleri çok özlüyorum. Özellikle MTA'nın başından bile kalkmazdık.

Sizin en çok oynadığınız oyun hangisiydi?

"Need for Speed: Underground", "Need for Speed: Underground 2" oyunlarını çok özledim. Ayrıca internet kafede multiplayer "Serious Sam", "BFME 2" oynardık. Çok özledim o günleri

PS3'de BF3 Multiplayer oynadığım zamanları çok özlüyorum gece gündüz sıkılmadan oynardım. Özellikle Operation Metro ve Firestorm maplari çok güzeldi. Gerçi BF3'ün kötü bir haritası yoktu zaten, şimdiki BF6'yı falan 10'a katlar. Tabi SAMP, MTA falan da çok özlüyorum ama ilk aklıma gelen BF3 az buz oynamadım çünkü.

Haftalardır öne çıkarıyorum artık saldım.

Okulda son 2 ders kala kaçıp internet kafede CS1.6'da 3 kişi bunu oynuyorduk ne günlerdi be. Yıllar sonra CS2 indirdim baktım mod desteği olmasına rağmen hiçbir yerde sunucu yok. Yurtdışında bile 1 Allah'ın kulu bb server açmaz mı ya? La 1 kişi 1.

Hocam bende soccerjam oynamak istiyorum ama yok hepsi DM olmuş.

Hocam bende soccerjam oynamak istiyorum ama yok hepsi DM olmuş.
Ah be hocam ya. 2 sene önce nostalji olsun diye CS1.6 server kiraladım açtım oyuncu kalmamış kimse gelmedi servere. CS2'de de direkt modlar pluginler yok aslında var ama yok. Jailbreak surf bhopskil v.s bir sürü modu kimse açmamış çok garibime gidiyor hani yabancı serverlerde en azından olması lazımdı. Koca dünyada 1 kişi kalkıp dememiş şu eski modları CS2 de oynayalım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…