Zaten oynadığım oyunlarin neredeyse hepsi 2018 ve öncesi yıllarında çıkmış oyunlar. Yeni çıkan oyunlarda pek heveslenemiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Özlemekle kalmıyorum ara ara yeniden oynuyorum hepsini ama online olanlar hariç tabii.
Gözlerinin yeşilini özledim eşliğinde 1.6 oynamak, eski Wolfteam zamanları, LoL ilk 3 sezon... Tabii kalas gibi oyunlardı ama döneminin en iyi online oyunları olduğu gerçeği de değişmiyor.
Bir de artık şu "eskiler güzeldi, eskiden güzel değildi." kafasından çıkalım ya. Eskiler, eskiden de güzeldi. İnsanlar birbirine daha toleranslı, oyunların ortamı daha keyifli, keşif duygusu, her şey harikaydı. Şu an oyun dünyası birbirinin aynısı yüzlerce kopya ile dolu. Yaratıcılıktan uzak, tabii her yapım öyle değil ama genel anlamda durum bu.
Gözlerinin yeşilini özledim eşliğinde 1.6 oynamak, eski Wolfteam zamanları, LoL ilk 3 sezon... Tabii kalas gibi oyunlardı ama döneminin en iyi online oyunları olduğu gerçeği de değişmiyor.
Bir de artık şu "eskiler güzeldi, eskiden güzel değildi." kafasından çıkalım ya. Eskiler, eskiden de güzeldi. İnsanlar birbirine daha toleranslı, oyunların ortamı daha keyifli, keşif duygusu, her şey harikaydı. Şu an oyun dünyası birbirinin aynısı yüzlerce kopya ile dolu. Yaratıcılıktan uzak, tabii her yapım öyle değil ama genel anlamda durum bu.
Ata Tuğkan
Uzman
Metin2'nin bir slota 10 kişinin girdiği kalabalık dönemi, teneke koladan çıkan Zula altını, agalarla Aternos'tan server açıp Minecraft girme işi, en sonda pandemide tüm gün Among Us. Yerleri çok ayrı. Şimdi o oyunlara girsende o zevki vermez.
B 52 Stratofortress
Deneyimli
Yıllar önce "Battlefield Play4Free" ve "Need for Speed: World" vardı, ikisini de oynardım sonradan sunucuları kapatıldı. Zaman çok çabuk geçiyor.
Evet. Call of Duty Modern Warfare 2 (2009) özellikle.
En sevdiğim oyun. Multiplayer biraz sorunlu. Multiplqyer için, Xbox 360 veya PS3 lazım. PC'de sıkıntı.
En sevdiğim oyun. Multiplayer biraz sorunlu. Multiplqyer için, Xbox 360 veya PS3 lazım. PC'de sıkıntı.