2K'ya alacağınız tüm kartlar o işlemciye darboğaz yapar. O sistemi satın ve elinizdeki parayla birleştirerek yeni sistem alın.Kardeşimin PCsinde ekran kartı yok şu an kullanılamıyor. İşlemcisini alt tarafa yazdım. Anakrt eski ama modelini bilmiyorum Gigabyte marka. 8 GB RAM var bütçem 2K. 2.el de olabilir.
Valorant Fortnite GTA 5 - 30 60FPS alsa yeter bir şeyler önerirseniz sevinirim.
AMD Athlon II X4 630 2,8 GHz
Ne GT 730'u ne R7 250'si kardeşim be. İkisi de alınmaz o bütçede.Kankam aklımda GT730 veya R7 250 var alabilirm bunları öneriyorsanız.
Var da, yani o kartlarla 30FPS görürsün ama değmez yani vereceğin paraya. Yok mu hiç 750 Ti falan satan.Kankam aklımda GT730 veya R7 250 var alabilirm bunları öneriyorsanız.
Var da, yani o kartlarla 30FPS görürsün ama değmez yani vereceğin paraya. Yok mu hiç 750 Ti falan satan.
Abi elindeki işlemci çok eski yani hani darboğazdan oyunu oynayamazsın, ya 30FPS için GT 730'u alıp geçiceksin ya da bilmiyorum her türlü kurtarmıyor ki, AMD'nin eski kartlara baksan hayvan gibi TDP falan istiyor, öyle bi sistem'de 350W'dan fazla power yoktur o da kurtarmaz. GTX 600-700, ya da GT 730-1030. AMD içinse R9'lar dediğim gibi deli gibi TDP istiyor. R7 serisi dediğiniz gibi kalıyor zaten, Radeon HD serileri var eskilerde onların da 7000 serileri iş yapar gibi, yani daha da güzel bir şey alacaksanız komple sistemi değişin.Kankam bakmadım GTX 750 satmazlar büyük ihtimalle.
Kankam alabileceğim edeyim öneri yaparsanız GTX750 dışında güzel bir şey alacağım çünkü.