Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 2
Download – antiX Linux
antixlinux.com
Aterz
Becerikli
Elimde 2 GB RAM'li, Intel E7500 işlemcili bir kasa var. Windows 10 LTSC kurmak istiyorum ama hangi sürümünü kurmam daha mantıklı olur? 32 Bit kurmam gerekiyor.
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 32 Bit kullanın
Reend 52
Üstün
O makineye W10 LTSC teorik olarak kurulur ama sizi deli eder. Debian gibi 32-bit desteği olan Linux dağıtımlara yönelmenizi öneririm.
realtaskin
Çalışkan
Linux kullanın kesinlikle.
Linux düşündüm ama sadece ben kullanmıyorum. Bu yüzden önceliğim Windows. Yine de Windows'u aratmayacak önerebileceğin basit bir Linux var mı?O makineye W10 LTSC teorik olarak kurulur ama sizi deli eder. Debian gibi 32-bit desteği olan Linux dağıtımlara yönelmenizi öneririm.
realtaskin
Çalışkan
Linux Mint XfceLinux düşündüm ama sadece ben kullanmıyorum. Bu yüzden önceliğim Windows. Yine de Windows'u aratmayacak önerebileceğin basit bir Linux var mı?
Reend 52
Üstün
Bunsenlabs veya AntiX tercih edebilirsiniz.Linux düşündüm ama sadece ben kullanmıyorum. Bu yüzden önceliğim Windows. Yine de önerdiğiniz basit bir Linux var mı? Windows'u aratmayacak.
Teşekkür ederim flasha kurmadan önce kendi bilgisayarımda sanal makineye kurarak deneyeceğim. Linux deneyimim yok da.
Yeni konular
-
Steam Assassin's Creed Revelations'a direkt başlanır mı?
- herousta26
-
-
-
Mercusys MR60X AX1500 2 router ile internet bağlantısı kullanılamıyor
- hasansaygılı
-
-
-
20.000 TL bütçede 2K 180 Hz monitör önerisi
- derindevlethikmet
-