22247

Çalışkan
Selamlar, 2 yıl önce yine eski telefon takasıyla MediaMarkt’tan iPhone 13 almıştım. Yine aynı şekilde iPhone 13’ü vererek 15T Pro almak istiyorum. Ama takasla alabileceğim telefonlar kısıtlı mı, yani sadece belirli iPhone, Samsung vb. modellerini mi alabilirim, yoksa mağazada satılan herhangi bir telefonu alabiliyor muyum?

Takası mağaza üzerinden yapmak istiyorum; internetten kargoyla vs. yapmak istemiyorum. Teknosa veya Vatan’da da eski telefon takası oluyor mu?

Selam, 2 yıl önce yine eski telefon takasıyla MediaMarkt'tan iPhone 13 almıştım. Yine aynı şekilde iPhone 13'ü vererek 15t Pro almak istiyorum. Ama takasla alabileceğim telefonlar kısıtlı mı, yani sadece belirli iPhone, Samsung vb. modellerini mi alabilirim, yoksa mağazada satılan herhangi bir telefonu alabiliyor muyum?

Takası mağaza üzerinden yapmak istiyorum; internetten kargoyla vs. yapmak istemiyorum. Teknosa veya Vatan'da da eski telefon takası oluyor mu?

Mağazada satılan herhangi bir üründe oluyor diye biliyorum.

Takas yapacagina gidip telefonunu bolgendeki telefonculara satman daha mantikli olur. Takas sistemiyle zarar edersin gibime geliyor.
Teşekkürler hocam bu aklıma gelmemişti. Satarsam sarı site üzerinden satabilirim diye düşünüyordum, o yüzden hiç girişmek istemedim. Ama dediğinizi deneyebilirim.

Selam, 2 yıl önce yine eski telefon takasıyla MediaMarkt'tan iPhone 13 almıştım. Yine aynı şekilde iPhone 13'ü vererek 15t Pro almak istiyorum. Ama takasla alabileceğim telefonlar kısıtlı mı, yani sadece belirli iPhone, Samsung vb. modellerini mi alabilirim, yoksa mağazada satılan herhangi bir telefonu alabiliyor muyum?

Takası mağaza üzerinden yapmak istiyorum; internetten kargoyla vs. yapmak istemiyorum. Teknosa veya Vatan'da da eski telefon takası oluyor mu?

Evet, takas yapılabilir, belki ama senin istediğin koşullarla kesin değil. Yani iPhone 13'ü verip Xiaomi 15t Pro'yu takasla almak için mağazaya gidip teklif almanız gerekiyor ve mağazanın kampanyasında. Xiaomi 15t Pro'nun takas destekli cihaz arasında olması gerekir.
Madia markt kampanya yapıyorsa şu an onu gözden geçir derim eski cihazın marka model durumuna bakıyor diye biliyorum.