seeya
Uzman
Tamir mi edeyim hocam napayım? Anakart sıfır bilgisayarı alalı 1 hafta oldu ayriyeten 2 gün öncesine kadar böyle bir sorun yoktu. Sınırlamayı windows üzerinden yaptığını düşünüyorum.
Tamir mi edeyim hocam napayım? Anakart sıfır bilgisayarı alalı 1 hafta oldu ayriyeten 2 gün öncesine kadar böyle bir sorun yoktu. Sınırlamayı windows üzerinden yaptığını düşünüyorum.
Tamir mi edeyim hocam ne yapayım? Anakart sıfır bilgisayarı alalı 1 hafta oldu ayrıyeten 2 gün öncesine kadar böyle bir sorun yoktu. Sınırlamayı Windows üzerinden yaptığını düşünüyorum,
Gelişmiş sekmesine tıklayıp orada 'hız ayarları' otomatik mi yoksa '10 Mb/s' ile sınırlanmış olarak ayarlanmış olup olmadığını kontrol edebilir misin?
edit: Sanırım PC'nin LAN portunda LED'ler olması lazım. Hangi renklerin yandığını yazabilir misin?
Sarı led yanıyor.Arkadaşın yazdığı gibi gelişmiş sekmesini kontrol edip Speed&duplex kısmının Auto modda olup olmadığına bak.
BIOS'u güncelledim ama sorun devam ediyor. Anakartın ethernet portunda da sarı ışık yanıyor.BIOS güncelle ve BIOS sıfırla. Sorun devam ederse Complete İnternet Repair kullan.
Yine düzelmedi. Bana kaliteli oyunlarda iş görecek bir Wifi USB adaptör önerebilir misiniz?Eğer yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorsanız Ethernet adapterini kaldırıp sistemi yeniden başlatarak deneyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 25511
Başka bir kablo ile dene yine de sen. Emin olalım.