Etiketleme butonu getirilebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 232

erdym

Başarılı
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Bazı konularda açık açık daha bilgili olan insanlar var ve bazı konuları fark etmediklerinde mesaj yoluyla etiketliyoruz. Yanıt şeklinde etiketleyip konuyu boşuna doldurmaktansa bir butona basıp etiketlediğimiz kişilerin görebileceği bir bildirim gönderebiliriz.
Örnek olarak böyle olabilir tabii biraz hızlıca yaptım ama farklı bir şekilde de olabilir.

1740761132251.webp

1740761241712.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 13 Eksi
Konu sahibinin önerisi o çünkü. Örnek olarak bunu vermiş, bunu istiyor. Örnek verdiği şekilde özellik gelirse sabahtan akşama OnlyFans reklamı bile yapan çıkar.
Sonuç olarak buraya yazılan mesajlar da, etiketleme butonu da moderasyon ekibinin gözetimi ve denetimi altında. İstesem bu mesaja da Telegram veya Skype ismimi yazabilirim, moderasyon ekibi görmediği ve silmediği sürece burada kalmaya devam eder. Yani iş tamamen moderasyonda bitiyor.

Sonuç olarak buraya yazılan mesajlar da etiketleme butonu da moderasyon ekibinin gözetimi ve denetimi altında. İstesem bu mesaja da Telegram veya Skype ismimi yazabilirim, moderasyon ekibi görmediği ve silmediği sürece burada kalmaya devam eder. Yani iş tamamen moderasyonda bitiyor.
Bildirimleri tek tek inceleyemezler. Moderatörlerin sunucu kayıtlarına erişme yetkisi yok fakat bu mesajı düzenlerseniz XenForo bunun bir kaydını tutuyor ve yetkisi olan kişi "Geçmiş" butonu ile mesajın geçmişini görebiliyor. Sunucuya erişme yetkisi olan da gidip binlerce bildirimi bir sorunu yoksa okumaz.

Bu özellik gelirse kapatma yolu da gelmeli. Bildirim kutusu taciz edilebilecek bir sürü kişi sayabiliyorum.

Geçmiş butonu kısa bir süreliğine görüntülenemiyor, hatırladığım kadarıyla 1 dakika falandı. Yani 1 dakika içinde değiştirirse onu da görmüyorlar.
Hayır, ayar değiştirilmediği sürece her düzenlemenin kaydı tutuluyor. Varsayılan ayar değiştirilmediyse sağ altta son düzenlenme süresi ilk 5 dakika için gözükmüyor sadece. Kayıtlarda bir sıkıntı yok. Süre normal üyelere gözükmese de mesaj düzenlendiği gibi orada geçmiş için buton gözükür.

Konu sahibinin önerisi o çünkü. Örnek olarak bunu vermiş, bunu istiyor. Örnek verdiği şekilde özellik gelirse sabahtan akşama onlyfans reklamı bile yapan çıkar. Mesaj özelliği olmazsa tabii ki sorun olmaz.

Bildirimi neden göremesin ki moderatörler? Böyle bir şey olursa bilet sistemi de var zaten. Onu geçtim yapan kişi bütün şuan ki etiketlere bot da basabilir sitede bot önleyici önlemler var zaten.

Bildirimi neden göremesin ki moderatörler? Böyle bir şey olursa bilet sistemi de var zaten.
Üyelerin bildirimlerini kontrol etmek için doğrudan bir sistem en son yoktu. Yeni geldiyse kontrol etmedim. Tek tek binlerce üyenin bildirimlerini inceleyemezler. Gönderilen etiket bildirimlerini inceleme özelliğini ayrı eklerseler de ek yük olmuş olur, uğraştırır.

Üyelerin bildirimlerini kontrol etmek için doğrudan bir sistem en son yoktu. Yeni geldiyse kontrol etmedim. Tek tek binlerce üyenin bildirimlerini inceleyemezler. Gönderilen etiket bildirimlerini inceleme özelliğini ayrı eklerseler de ek yük olmuş olur, uğraştırır.

Tamam da fark ettiyseniz bu sistem şu an olmadığı için yapılırsa ekstra küçük bir altyapıya ihtiyacı var ki şu an gönderdiğimiz bu yanıtlar da anlık olarak gidiyor fakat moderatörler yanlış görürse veya raporlanırsa ilgileniyorlar yani rapor sistemiyle bunu çözmek aşırı basit. Zaten şu an yüzlerce konuya yüzlerce mesaj gidiyor ve site gayet iyi kontrol ediliyor.

Ekstradan ben tamamen böyle olsun demedim bir örnek verdim bu buton daha farklı olarak da eklenebilir mesela direk hiç mesaj yazmama ve sadece etiket gibi basit sistemlerde olabilir.

Zaten şu an yüzlerce konuya yüzlerce mesaj gidiyor ve site gayet iyi kontrol ediliyor.
Birisi size OnlyFans reklamı gönderirse rapor edersiniz ama özel iletişim adresi almak amaçlı sistemi kötüye kullanan olursa kimse rapor etmez. Rapor edilmediği için de gözden kaçar. O yüzden isteğe bağlı olarak kapatılabilmeli, mesaj kutusu olmamalı ve süre sınırı olmalı.

Birisi size onlyfans reklamı gönderirse rapor edersiniz ama özel iletişim adresi almak amaçlı sistemi kötüye kullanan olursa kimse rapor etmez. Rapor edilmediği için de gözden kaçar. O yüzden isteğe bağlı olarak kapatılabilmeli, mesaj kutusu olmamalı ve süre sınırı olmalı.

Dediğim gibi basit bir şey yaptım bu kadar detaylı değil sonuç olarak bu bir öneri. Fakat şu an zaten bu dediğinize şu an bile açık bulmak gayet kolay profil mesajına bir şey yazıp alıcısı okuduktan sonra silsem ne olacak?

Geri
Yukarı Alt