Etiketleme butonu getirilebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 232

erdym

Başarılı
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Bazı konularda açık açık daha bilgili olan insanlar var ve bazı konuları fark etmediklerinde mesaj yoluyla etiketliyoruz. Yanıt şeklinde etiketleyip konuyu boşuna doldurmaktansa bir butona basıp etiketlediğimiz kişilerin görebileceği bir bildirim gönderebiliriz.
Örnek olarak böyle olabilir tabii biraz hızlıca yaptım ama farklı bir şekilde de olabilir.

1740761132251.webp

1740761241712.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 13 Eksi
Kategori takip etmek diye bir şey var zaten. Etiketleyeceginiz kişi gerçekten ilgili ise kategoriyi takip ediyordur. En kötü profil mesajı atarsınız.

Cok merak ediyorum. Birçoğunuz WhatsApp, Facebook, Instagram ve bir sürü Google servisi kullandi/kullanıyor. Adamlara kaç tane yeni özellik önerisi yaptınız? Adamlar sevdiğiniz bir özelliği kaldırdığında kaç kere itiraz ettiniz?

Profil mesajına bir şey yazıp alıcısı okuduktan sonra silsem ne olacak?
Silinen profil mesajlarını görmek o kadar kolay ki. Haftada bir kontrol edilse yeter.

Birçoğunuz WhatsApp, Facebook, Instagram ve bir sürü Google servisi kullandi/kullanıyor.
YouTube dışında bu servislerden hiçbirini kullanmıyorum. iMessage ve Telegram için sık sık öneri yapıyorum. Ek olarak TEB’e de öneri yaptım. Son bir ayda yaptığım üç öneriden üçünü de uyguladılar. Dikkate alan bir firmaysa öneri yapmak güzeldir. :)

Techolay gibi ufak bir firma için bir ton kodlama masrafı yaratacak öneri bence aşırıya kaçıyor. Çok fazla düzenleme olunca stabilliğini de bozuyor zaten. En ufak güncellemede uyumsuzluk olabiliyor. Kusursuz olacak şekilde kodlayacak ve takibini yapacak bir bütçeleri yoktur. XenForo’ya önermek daha mantıklı olur.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt