Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PCRaptor

Yetkin
Yer
Istanbul
ets 2 dosyala.webp

Kırmızı ile işaretlediğim klasör boş, diğerlerinin içinde ne olduğunu anlamadığım birkaç şey var. Oyun aşağıda vereceğim fotoğraftaki DLC'lerin eksik olduğunu söylüyor ama hepsi dosyalarda var.

20240831_154350.webp

Çözüm
Hocam oyunu 1.50.x sürümüne çekin. Ya da oyunu silip tekrar yükleyin. Belgelerim klasöründe ETS2 mod klasörünün içini tamamen temizleyin.

Bu link son sürüme ait DLC paketini içerir. Bu klasörün içeriğini aşağıda vermiş olduğum dizine atın.

C:\Program Files(x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2

Oyun içerisinde DLC paketinin hepsine sahip olduğunuzu göreceksiniz.

TruckersMP için çalışmaz. Oyuna güncelleme gelirse kullanmış olduğunuz SAVE dosyası için yeni DLC dosyalarını beklemek zorunda kalırsınız.
Sağ olun hocam, CreamAPI ile çözdüm işi.

Hocam bu videodakileri yaptım aynı hatayı verdi. Yani kuruldu yazmıyor.

Videodaki arkadaş doğru adımları yapmış fakat siz sanırım yanlış yere dosyaları attınız.

Bu klasöre atmayı deneyin.

Bu arada link eski. O linklerin yeni sürüm için geçerli olanları var. Beta yapmanıza gerek yoktu.

Videodaki arkadaş doğru adımları yapmış fakat siz sanırım yanlış yere dosyaları attınız.

Bu klasöre atmayı deneyin.

Bu arada link eski. O linklerin yeni sürüm için geçerli olanları var. Beta yapmanıza gerek yoktu.

Hocam zaten dediğiniz dizine attım DLC'leri. CreamAPI işi çözer mi?

@Learnof

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaten dediğiniz dizine attım DLC'leri. CreamAPI işi çözer mi?

@Learnof
Hocam oyunu 1.50.x sürümüne çekin. Ya da oyunu silip tekrar yükleyin. Belgelerim klasöründe ETS2 mod klasörünün içini tamamen temizleyin.

Bu link son sürüme ait DLC paketini içerir. Bu klasörün içeriğini aşağıda vermiş olduğum dizine atın.

TruckersMP için çalışmaz. Oyuna güncelleme gelirse kullanmış olduğunuz SAVE dosyası için yeni DLC dosyalarını beklemek zorunda kalırsınız.

Sağ olun hocam, CreamAPI ile çözdüm işi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm