Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PCRaptor

Yetkin
Yer
Istanbul
ets 2 dosyala.webp

Kırmızı ile işaretlediğim klasör boş, diğerlerinin içinde ne olduğunu anlamadığım birkaç şey var. Oyun aşağıda vereceğim fotoğraftaki DLC'lerin eksik olduğunu söylüyor ama hepsi dosyalarda var.

20240831_154350.webp

Çözüm
Hocam oyunu 1.50.x sürümüne çekin. Ya da oyunu silip tekrar yükleyin. Belgelerim klasöründe ETS2 mod klasörünün içini tamamen temizleyin.

Bu link son sürüme ait DLC paketini içerir. Bu klasörün içeriğini aşağıda vermiş olduğum dizine atın.

C:\Program Files(x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2

Oyun içerisinde DLC paketinin hepsine sahip olduğunuzu göreceksiniz.

TruckersMP için çalışmaz. Oyuna güncelleme gelirse kullanmış olduğunuz SAVE dosyası için yeni DLC dosyalarını beklemek zorunda kalırsınız.
Sağ olun hocam, CreamAPI ile çözdüm işi.
Dosyaların bütünlüğünü doğrulayın. Eğer olmazsa yeni bir kariyer oluşturup haritada haritaların varlığını kontrol edin. Aşağıdaki görselde sizin kullandığınız Save dosyasında o haritalar ile oynanmış fakat şu an bulunmuyor.

Hocam bazılarını parayla aldım bazlarını kaçak indirdim @AliKemal KUDU
Kaçak indirdiğiniz için görmüyor. DLC dosyaları sizin Steam Dosyalarınızda bulunması gerekmektedir.

Dosyaların bütünlüğünü doğrulayın. Eğer olmazsa yeni bir kariyer oluşturup haritada haritaların varlığını kontrol edin. Aşağıdaki görselde sizin kullandığınız Save dosyasında o haritalar ile oynanmış fakat şu an bulunmuyor.

Kaçak indirdiğiniz için görmüyor. DLC dosyaları sizin Steam Dosyalarınızda bulunması gerekmektedir.
Steam dosyaları hangi klasörde?