Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sağ olun hocam, CreamAPI ile çözdüm işi.Hocam oyunu 1.50.x sürümüne çekin. Ya da oyunu silip tekrar yükleyin. Belgelerim klasöründe ETS2 mod klasörünün içini tamamen temizleyin.
Download file MasterQueror-ETS2-MAP-DLCs-v1.50.4.1.rar - First Step - ModsFire.com
Download file MasterQueror-ETS2-MAP-DLCs-v1.50.4.1.rar - 1.38 GB MB from ModsFire.com, without any restrictions and waiting! Straight download with max speed!modsfire.com
Bu link son sürüme ait DLC paketini içerir. Bu klasörün içeriğini aşağıda vermiş olduğum dizine atın.
C:\Program Files(x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2
Oyun içerisinde DLC paketinin hepsine sahip olduğunuzu göreceksiniz.
TruckersMP için çalışmaz. Oyuna güncelleme gelirse kullanmış olduğunuz SAVE dosyası için yeni DLC dosyalarını beklemek zorunda kalırsınız.
Hocam bazılarını parayla aldım bazlarını kaçak indirdim @AliKemal KUDUDLC'lere sahip olduğuna emin misin? Mavi ile seçtiğin klasörlere bakarsan onlar kayıt klasörleri her versiyonda ayrı ayrı kayıt alınmış.
Kaçak indirdiğiniz için görmüyor. DLC dosyaları sizin Steam Dosyalarınızda bulunması gerekmektedir.Hocam bazılarını parayla aldım bazlarını kaçak indirdim @AliKemal KUDU
Steam dosyaları hangi klasörde?Dosyaların bütünlüğünü doğrulayın. Eğer olmazsa yeni bir kariyer oluşturup haritada haritaların varlığını kontrol edin. Aşağıdaki görselde sizin kullandığınız Save dosyasında o haritalar ile oynanmış fakat şu an bulunmuyor.
Kaçak indirdiğiniz için görmüyor. DLC dosyaları sizin Steam Dosyalarınızda bulunması gerekmektedir.
C:\Program Files(x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2C:\Program Files(x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2
DLC'leri neden açayım ki? Oyunun sürümünü betalar kısmından temporary 1.50.x yapıyorum.@PCRaptor videodaki arkadas ne yapmis pek bir sey yok ama CreamAPI kullanmadiginiz surece DLC'leri acamiyorsunuz.