Truckersmp indirdiğimde ve oyuna girdiğimde ne yapmalıyım? Hem Türkçe hem İngilizce videolar izledim ama oyuna yeni başlayanlar için öğretici bir video çekene denk gelmedim. Sadece şunu öğrenebildim: İşler kısmından iş seçip para kazanabiliyormuşuz. Bundan başka bilmem gereken bir şey var mı? Örneğin normal araba da kullanabiliyormuşuz oyunda ve normal arabayla da para kazanabilir miyim? Forklift simgesi gibi bir şey gördüm o iş ne anlama geliyor? Maalesef hiç bilgim yok ve ilk defa oynayacağım. Rica etsem yardımcı olur musunuz?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
1. TruckersMP'de kurallara gerçekten uymanız gerekiyor yoksa ban yersiniz.
2. Kontrolleri klavye tuşları değil de mousea almanı tavsiye ederim, daha zevkli ve daha iyi kontrol edilebilir oluyor.
3. Ayarlardan Oynanış kısmında trafik cezalarını kapat.
4. Frenleme şiddetini artır.
5. Evet, yeni başladığın için iş kısmından tek seferlik iş alıyorsun, iş sahibi sana çekici ve dorseyi veriyor, yükü teslim ede ede para kazanıyorsun; kazana kazana ileride kendi çekicilerini ve dorselerini alabiliyorsun, işçi tutabiliyorsun.
6. Normal araba sadece TruckersMP'de var ve arabaya karavan bağlayabiliyorsun fakat denemediğimden karavan ile teslimat yapılıp para kazanılıyor mu, bunun hakkında bir şey diyemeyeceğim.
Aklıma gelenler şu anlık bunlar, aklına takılan bir şey varsa yardımcı olurum.
2. Kontrolleri klavye tuşları değil de mousea almanı tavsiye ederim, daha zevkli ve daha iyi kontrol edilebilir oluyor.
5. Evet, yeni başladığın için iş kısmından tek seferlik iş alıyorsun, iş sahibi sana çekici ve dorseyi veriyor, yükü teslim ede ede para kazanıyorsun; kazana kazana ileride kendi çekicilerini ve dorselerini alabiliyorsun, işçi tutabiliyorsun.
6. Normal araba sadece TruckersMP'de var ve arabaya karavan bağlayabiliyorsun fakat denemediğimden karavan ile teslimat yapılıp para kazanılıyor mu, bunun hakkında bir şey diyemeyeceğim.
Manyaklık ile alakası yok. TruckersMP'de Simulation serverlarında oynuyorsan kurallara uymak zorundasın ve bu iyi bir şey, kurallara uyulmadığında da rapor yoluyla veya adminlerin kendisi görmesiyle ban atılıyor. Kurallara uymayacaksan Arcade serverlarında oynayabilirsin lakin orada da oyuncu yok denecek kadar az. TruckersMP girmenin asıl nedeni gerçek trafikte gibi hissedip kurallar ile oynamaktır.Onlinede sürürken dikkat et oynayanlar bir hata buldumu şikayet ediyorlar video ile manyak bunlar.
Şehirlerde galerilere bakıp araba bulabilirsin. Araba ile iş yapılıyor mu bilmiyorum.Örneğin normal araba da kullanabiliyormuşuz oyunda ve normal arabayla da para kazanabilir miyim?
Webcam Kullanan İnsan
Yetkin
- Makaleler
- 1
Normal arabayla para kazanamazsınız diye biliyorum. Mekanikleri araba oyunu gibi değil, gerçekten trafik kurallarına uyun ki öğrenebilesiniz
Oyun dilini Türkçe yapın, 3-5 singleplayerda deneyin çözersiniz zaten, mantığı çok zor değil.
bymfw4
Uzman
1. TruckersMP'de kurallara gerçekten uymanız gerekiyor yoksa ban yersiniz.
Manyaklık ile alakası yok. TruckersMP'de Simulation serverlarında oynuyorsan kurallara uymak zorundasın ve bu iyi bir şey, kurallara uyulmadığında da rapor yoluyla veya adminlerin kendisi görmesiyle ban atılıyor. Kurallara uymayacaksan Arcade serverlarında oynayabilirsin lakin orada da oyuncu yok denecek kadar az. TruckersMP girmenin asıl nedeni gerçek trafikte gibi hissedip kurallar ile oynamaktır.Onlinede sürürken dikkat et oynayanlar bir hata buldumu şikayet ediyorlar video ile manyak bunlar.
Son düzenleme:
1. Truckers MP'de kurallara gerçekten uymanız gerekiyor yoksa ban yersiniz.
2. kontrolleri klavye tuşları değil de fareye almanı tavsiye ederim, daha zevkli ve daha iyi kontrol edilebilir oluyor.
3. ayarlardan oynanış kısmında trafik cezalarını kapat.
4. evet, yeni başladığın için iş kısmından tek seferlik iş alıyorsun, iş sahibi sana çekici ve dorseyi veriyor, yükü teslim ede ede para kazanıyorsun; kazana kazana ileride kendi çekicilerini ve dorselerini alabiliyorsun, işçi tutabiliyorsun.
5. normal araba sadece Truckers MP'de var ve bu zevk amaçlı, araba ile yük teslim edemez, para kazanamazsın.
Manyaklık ile alakası yok. Truckers MP'de simulation serverlarında oynuyorsan kurallara uymak zorundasın ve bu iyi bir şey, kurallara uyulmadığında da rapor yoluyla veya adminlerin kendisi görmesiyle ban atılıyor. Kurallara uymayacaksan arcade serverlarında oynayabilirsin lakin orada da oyuncu yok denecek kadar az. Truckers MP girmenin asıl nedeni gerçek trafikte gibi hissedip kurallar ile oynamaktır.
Ya tamamda küçük kayıyor report pingten ben düz yolda gitmişim aslında kayık gitmiş öyle bıktım bıraktım.
bymfw4
Uzman
Ping ve lagdan atılan banlar oluyor tabii, bunu adminler kendisi tespit edemez; bundan dolayı sürerken sizin de kayıt almanız gerekiyor, bu şekilde ban yerseniz itiraz ediyorsunuz ve gerçekten hatanız yoksa ban açılıyor.Ya tamamda küçük kayıyor report pingten ben düz yolda gitmişim aslında kayık gitmiş öyle bıktım bıraktım.
Ping ve lagdan atılan banlar oluyor tabii, bunu adminler kendisi tespit edemez; bundan dolayı sürerken sizin de kayıt almanız gerekiyor, bu şekilde ban yerseniz itiraz ediyorsunuz ve gerçekten hatanız yoksa ban açılıyor.
Yapacak bir şey yok zamanında yedim TR motorcular gibi video çekelim yeni başlıyanlar videosuz çıkmayın riski var
bymfw4
Uzman
Tamam da sizin kanıtınız olmasa adminler karşı tarafın gönderdiği videolu kanıttan nasıl anlayabilir lag veya pingden olduğunu? Bunun bir yolu yok.Yapacak bir şey yok zamanında yedim TR motorcular gibi video çekelim yeni başlıyanlar videosuz çıkmayın riski var
Achird
Uzman
Benim Truckers MP ve singleplayer için ayrı hesaplarım var. Multiplayerde diğer oyunculardan kaynaklı kaza çok olabileceği için multiplayer hesapta para hilesiyle oynamayı tercih ediyorum fakat tek kişilik için kendi emeğimle ilerliyorum.
Hem tek kişilik hem de multiplayerde yapabileklerin.
1. Biraz para biriktirdikten sonra bankadan tır al ve tırı şoföre ver, şoför deneyim kazandıkça gelirin artar.
2. 4-5 tıra ulaşana kadar yukarıda dediğimi yap bu arada borcunu bitirmeden yenisini çekmeni önermem.
3. Klavye yerine mouse kullanmak çok daha rahat oluyor ama hassasiyetini düşükte tutmazsan kaza yaparsın.
4. Dorse dengesi gibi genel ayarları YouTube'da bulabilirsin.
5. Truckers MP de özellikle trafiğin olduğu yerlerde trafik kurallarına dikkat et, yakında admin olması muhtemeldir 1-3 günlük ban atabilirler.
6. Oyununu kaydedersen önüne atlayıp sana kaza yaptıranları şikayet edebilirsin.
7. Km/Para hesabını iyi yaparsan hızlıca para kazanabilirsin.
Hem tek kişilik hem de multiplayerde yapabileklerin.
1. Biraz para biriktirdikten sonra bankadan tır al ve tırı şoföre ver, şoför deneyim kazandıkça gelirin artar.
2. 4-5 tıra ulaşana kadar yukarıda dediğimi yap bu arada borcunu bitirmeden yenisini çekmeni önermem.
3. Klavye yerine mouse kullanmak çok daha rahat oluyor ama hassasiyetini düşükte tutmazsan kaza yaparsın.
4. Dorse dengesi gibi genel ayarları YouTube'da bulabilirsin.
5. Truckers MP de özellikle trafiğin olduğu yerlerde trafik kurallarına dikkat et, yakında admin olması muhtemeldir 1-3 günlük ban atabilirler.
6. Oyununu kaydedersen önüne atlayıp sana kaza yaptıranları şikayet edebilirsin.
7. Km/Para hesabını iyi yaparsan hızlıca para kazanabilirsin.