Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
2-3 yıldır bu internet paketini kullanıyorum ve her ne kadar Vodafone da olsa şehir merkezinde olduğumdan dolayı sıkıntı ve sorun minimal düzeyde diyebilirim.
@Recep Baltaş hocam sizce bu internet, ev kullanıcısı için orta düzeyde ideal mi?

2-3 yıldır bu internet paketini kullanıyorum ve her ne kadar Vodafone da olsa şehir merkezinde olduğumdan dolayı sıkıntı ve sorun minimal düzeyde diyebilirim.
@Recep Baltaş hocam sizce bu internet, ev kullanıcısı için orta düzeyde ideal mi?
Bildiğim kadarıyla Vodafone'da ping süreleri fazla. Eğer senin bulunduğun bölgede bu sorun yoksa bence bir ev kullanıcısı için yeterli. Evde, bant genişliğini kullanan cihaz sayısına göre de değişir ama bir aile için, sosyal medyada sörf, video izleme, gayet yeterli. Hattın DSL ise ve hat değerlerin bunu kaldırabiliyorsa 75 Mbit'lik pakete geçmen iyi olabilir.

Benim altyapı max 40 destekliyor. 35 Mbps vdsl paket var. Laptop, PC, Smart TV, IPTV, 2 cep telefonu sürekli bağlı. Sorun yaşamıyorum ama 75 alma imkanın varsa daha iyi olur. Birde modemin iyi olsun, wifi 6 olsun.

Benim altyapı max 40 destekliyor. 35 Mbps vdsl paket var. Laptop, PC, Smart TV, IPTV, 2 cep telefonu sürekli bağlı. Sorun yaşamıyorum ama 75 alma imkanın varsa daha iyi olur. Birde modemin iyi olsun, wifi 6 olsun.
Zaten artık yeni nesil modemler 6 veya 7 olur genelde.