Aşağıdaki görselden iş aldım evde sabun paketleyeceğim. 450 TL kapora attım ilk. Şimdide kargo parası 3800 TL istiyorlar. İş bitiminde geri ödecek. Güvence olarak da e-Devlet'ten sorgulatabilirsiniz dediler ve sorgulattım görseldeki şey çıkıyor. Bu görsel dolandırıcı olmadıklarını anlamak için yeterli mi?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Ocak 2024
- Makaleler
- 20
İlgili firmayı mali müşavir programımdan sorgulattım, elbette böyle bir firma var tabii ancak sizle iletişime geçenlerin bu firma ile ilgisi yok, yani dolandırıcılar. Bu tarz firmaları bulup da kendi işleriymiş gibi sunan ve firmanın bilgisi dışında bu işi yapan sayısız dolandırıcı var maalesef. Kaldı ki 2023 yılında 3,3 milyon TL vergi ödemiş bir firma sizden gelecek 3800 TL kargo parasına takılmaz.
Efendim sistem üzerinde eksik hatalı tamamlattirilmamis işleminiz olduğundan dolayı işlemlerinizi iptali sistem tarafından saglattirilir sistem üzerinden işleminiz iptal ettirilirse tahmin edersiniz ki firmanın hesap bilgileri devlet tarafından kontrol ettirildiginden dolayı eksik hatalı tamamlattirilmamis işleminiz ile birlikte aktardığınız girişlerin olup çıkışlarının olmadığından dolayı devlet tarafından firma hesap bilgileri üzerinden bir cezaya mahrup görülecektir firmanın yiyeceği cezayı haklı olarak kabul etmeyip firma avukatlarına işlemlerinizi devredip adınıza firmanın yiyeceği ceza uğrayacağı zarar avukatlık masrafları dosya masrafları vs. gibi ücretlerin hepsini sizlerin ödemesi için yasal süreç islemleri baslattirilacaktir sistem kapatilmadan bugün içerisinde işlemlerinizi tamamlattiramazsaniz dava işlemi ilerlettirilir mahkemeye çıkıp mahkeme kararı ile hakli çıktığınız takdirde iadeniz haksız ciktiginiz takdirde oluşturulacak olan tüm zararları karşılamak zorunda kalacaksınız
Dolandırıcıymışsınız dedikten sonra, böyle bir mesaj attı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Dolandırılmışsınız. Bu konuşmalar nereden geçiyor acaba? Bu işten vazgeçtiğinizi, paranızı geri istediğinizi belirtin. Dolandırıcı olduğunu oradan anlarsınız.
Yılda 3,3 milyon TL vergi ödeyen bir firma, sizin 450-500 TL'nize göz dikmez gerçek firma.
WhatsApp üzerinden konusuyoruz. Nasıl şikayet edebilirim bunları sadece 450 TL gitti benden 3800.Dolandırılmışsınız. Bu konuşmalar nereden geçiyor acaba? Bu işten vazgeçtiğinizi, paranızı geri istediğinizi belirtin. Dolandırıcı olduğunu oradan anlarsınız.Yılda 3,3 milyon TL vergi ödeyen bir firma, sizin 450-500 TL'nize göz dikmez gerçek firma.
- Makaleler
- 20
Şimdi de bu mesajı attı:
EVDEPAKETLEME SEKTÖR ile Yapmış Olduğunuz İş Neticesinde DANIŞMANIMIZ
Tarafından Defalarca Uyarılmanıza Rağmen Ödemelerinizde Problem
Çıkarmış Görünmektesiniz
Ödemeleriniz Tamamlanmadığı Taktirde Önce Şahsınızın
Kimlik Tespiti İçin Aile Bireylerinize Bilgilendirme Yapılıp Ardından Süre Gelen İşlemler Varsa Banka Hesaplarınıza Bloke Var ise Hesaplarınızdaki Meblalar’la Bloke Konulup Adli Süreç Başlatılacaktır Adli Süreç Başladığı Andan İtibaren Uzlaşma Sağlanmaz Dava Takipi Sonuna Kadar Sürdürülür Tarafınıza 100.851,00 TL tazminat Davası ve Davayı Açan Şirket Avukatlarımızıın 35.751,00 TL Avukatlık Masrafı Devletimizin Tarafından Sizlerden Tahsil Edilicektir Ödemeler Yapılmadığı Taktirde Yasal Yol kaçınılmaz Hale Gelip Adli Süreç İşlemeleri Başlatılacaktır Avukatlarımız Sizleri Arayıp Adınıza Açılacak Olan Davanın Soruşturma Numarasını bildirirler efendim Davanızın Takibini Sağlayabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.