Devrimci Kedi

Üstün
Makaleler
1
Yer
Beylikdüzü/İstanbul
Arkadaşlar hem stres atmalık hem de antrenman yapılmalık eve boks torbası almak istiyorum. Sizce almalı mıyım? Balkona koyacağım. Zaten balkon kapalı balkon. Almak mantıklı mı yani?

Son düzenleme:
Arkadaşlar hem stres atmalık hem de antrenman yapılmalık eve boks torbası almak istiyorum. Sizce almalı mıyım? Balkona koyacağım. Zaten balkon kapalı balkon. Almak mantıklı mı yani?
Alınabilir. Bundan 2 sene önce karateye giderken büyüklerden değil de yere sabitlenen ve vurunca gidip geri giden boks torbalarından almıştım, balkonda kullanıyordum ve işimi görüyordu. Yeni eve taşınma sırasında yırtıldı çöpe gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Al sağlam bi çuval, içine doldur kumu al sana sessiz boks çuvalı. Ben zamanında antreman yaparken öyle yapmıştım. Hatta spor salonundada birkaç tane o şekilde vardı.

Son düzenleme:
Eve alınan aletler birkaç kez misafirlere gösterildikten sonra, senelerce bomboş durur. Yer kaplar, engel olur, tozlanır. Sürekli kullananı şimdiye kadar hiç görmedim. Masaj aletleri, ağılıklar, Bisiklet, koşu bandı, Masaj yatağı ve daha neler. Evde kullanılmıyor. Paran çoksa sen bilirsin tabi.

Alınabilir. Bundan 2 sene önce karateye giderken büyüklerden değil de yere sabitlenen ve vurunca gidip geri giden boks torbalarından almıştım, balkonda kullanıyordum ve işimi görüyordu. Yeni eve taşınma sırasında yırtıldı çöpe gitti.

Yere sabitlenenlerde aşağıya ses gitme sorunu var mı?

Al sağlam bir çuval, içine doldur kumu al sana sessiz boks çuvalı. Ben zamanında antrenman yaparken öyle yapmıştım. Hatta spor salonundada birkaç tane o şekilde vardı.

Aslında mantıklı hocam. Denenebilir.

Emin değilim, dambıl alabilirsin. Düzenli çalışırsan stres atmakla birlikte vücudun da şekillenir.

Hocam şu anda vücut geliştirme değil daha çok stres atmaya yönelik çalışıyorum. Hem yaptığım spor hız ve çeviklik istiyor. Vücut yapınca o hız ve çevikliğe sahip olabilir miyim emin değilim.

Eve alınan aletler birkaç kez misafirlere gösterildikten sonra, senelerce bomboş durur. Yer kaplar, engel olur, tozlanır. Sürekli kullananı şimdiye kadar hiç görmedim. Masaj aletleri, ağılıklar, Bisiklet, koşu bandı, Masaj yatağı ve daha neler. Evde kullanılmıyor. Paran çoksa sen bilirsin tabii.

Zaten o yüzden çok pahalı bir şey almak istemiyorum. Deneyeceğim. Eğer alışırsam kullanacağım. Dediğiniz gibi olmazsa koyarım bir kenara. Veya bir spor salonuna veririm.

Ne spor yaptığınızı bilmiyordum. Kum torbasıyla çalışmanın daha faydalı olacağını düşünüyorsanız elbette alın.