Yanaktaki kırmızıdan kesin anlaşılıyor. Kesin dişi.

Ben sari tuylu olanlar disi siyah tuyluler erkek saniyordum. Bilmiyormusum demek ki. Muhabbet kusu benim asil alan.

Salonda yemek yiyoruz evdekilerin koluna ve kafasına çıkıyor yer sofrasına çok meraklı yemeklerin üstüne çıktı turladı masada :D

Tuzlu ve aci olabilecek seyleri yedirmeyin. Mesela asla peynir yemesin. Yesillik disinda bizim yediklerimizinhicbirini yemesin haatta. Baste ekmek ve peynir.

Cennet papağını bakmıştım zamanında alıştırana kadar göbeğim çatlamıştı ama sonra da feci yapıştıydı :D çok tatlı hayvanlardır. Resmen tanrı misafiri. Kafes alacaksanız büyük kafes alın. Şu an streslidir ortama alışması uzun sürebilir ve çok güzel gerçek tende çok şanslısınız. Ufak bir not dışarıdan geldiği için kuş biti olabilir kuş biti ilacında alın kafanız rahat olsun.

Cennet papağını bakmıştım zamanında alıştırana kadar göbeğim çatlamıştı ama sonra da feci yapıştıydı :D çok tatlı hayvanlardır. Resmen tanrı misafiri. Kafes alacaksanız büyük kafes alın. Şu an streslidir ortama alışması uzun sürebilir ve çok güzel gerçek tende çok şanslısınız. Ufak bir not dışarıdan geldiği için kuş biti olabilir kuş biti ilacında alın kafanız rahat olsun.
Hocam oradan oraya uçuyor perdelerle oynuyor etrafa çok meraklı şu anda ve sürekli ötüyor. Arada bildiğimiz bağırıyor. Evet biraz tanrı misafiri oldu :D Kafes sanırım bizim yakın akrabalarda var mış. Alabilirsem alacağım fazla küçükse yeni kafes alırım hocam. Stresli olduğu çok belli.

Ben sari tuylu olanlar disi siyah tuyluler erkek saniyordum. Bilmiyormusum demek ki. Muhabbet kusu benim asil alan.

Tuzlu ve aci olabilecek seyleri yedirmeyin. Mesela asla peynir yemesin. Yesillik disinda bizim yediklerimizinhicbirini yemesin haatta. Baste ekmek ve peynir.
Nar vermeyi denedim havuç denedim ama yemedi çekirdek deneyeceğim şimdi.

Hocam oradan oraya uçuyor perdelerle oynuyor etrafa çok meraklı şu anda ve sürekli ötüyor. Arada bildiğimiz bağırıyor. Evet biraz tanrı misafiri oldu :D Kafes sanırım bizim yakın akrabalarda var mış. Alabilirsem alacağım fazla küçükse yeni kafes alırım hocam. Stresli olduğu çok belli.

Nar vermeyi denedim havuç denedim ama yemedi çekirdek deneyeceğim şimdi.
Bu arada hareketli olması güzel bir şey sağlıklı olduğunu buradan anlayabiliriz. Bu geceyi kafessiz geçirirse karanlıkta korkup kendine zarar verebilir sağa sola çarparak. Umarım kısa sürede bir kafes edinebilirsiniz. Geçici bir şey de olabilir düzgün kafes alana kadar.

Bu arada hareketli olması güzel bir şey sağlıklı olduğunu buradan anlayabiliriz. Bu geceyi kafessiz geçirirse karanlıkta korkup kendine zarar verebilir sağa sola çarparak. Umarım kısa sürede bir kafes edinebilirsiniz. Geçici bir şey de olabilir düzgün kafes alana kadar.
Kafesi 1-2 saate gelecek hocam. Bakalım nasıl tepkiler verecek merakla bekliyorum.

O zaman yakinlarinizdan guvendiginiz kisiye verin ya da YT'dan kusun turu ile ilgili bir suru video izleyin ve guzel sekilde bakin kusa. Kapiniza gelip o kus benim diyene de hemen inanmayin.

Sultan papaganlari hakkinda cok biulgim olmasa da sanirim erkek.

Dişi. Daha tombul duruyorlar genelde dişiler.

Dışarıdan eve sultan papağanı girmiş. (Sultan papağanı olduğunu ben yazmadım moderatör arkadaşlar yazmış bilmiyordum :D) Apartman dairesindeyiz 3. kattayız birisinin kuşu kaçmış bize girmiş. Türü nedir ne yer bilen var mı? Çok ısırıyor kendine dokundurtmuyor. Kafası da şekilli çok güzel kuş ve biraz şişman sanırım :D

Eki Görüntüle 91944
Bu şansı nerede buluruz? Ha bu arada, profil fotoğrafı koymanızın vakti gelmiş gibi. :D

Tuzsuz olup fazla verilmediği sürece sorun yok.

Kuşu koydum recep abinin diğer forumda başka fotoğraf var burada bu olsun :D

Ayrıca çekirdek verdim. Tüm koltuk çekirdek oldu. Kendi kendine çekirdek yiyor ayıklıyor. İçini daha çok ufalıyor.
Hocam bende zamanında 2 tane Sultan Papağanı besledim, biz ne zaman çekirdek yemeye başlasak çıkan sesten çekirdek olduğunu anlıyorlardı ve ikisi birden kafes içinde dolanıp sürekli ötmeye başlıyorlardı. :D

Tuzsuz olup fazla verilmediği sürece sorun yok.

Hocam bende zamanında 2 tane Sultan Papağanı besledim, biz ne zaman çekirdek yemeye başlasak çıkan sesten çekirdek olduğunu anlıyorlardı ve ikisi birden kafes içinde dolanıp sürekli ötmeye başlıyorlardı. :D
Tuz yok hocam. Çekirdeği çok sevdi bağırmayı kesti yiyor baya baya. Bakalım :D