Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Ürünün görseli bu:

1753369157122.webp

Ürün üzerinde tam 7 adet tuş bulunmakta. 2000 DPI ve sağ el için. Maksimum DPI değeri 3200. İncelemesini yaptığım diğer farelere göre bu biraz daha büyük. Alışınca tutuşu ve hissiyatı güzel. 8 milyona kadar tıklama ömrü olduğu belirtiliyor.

Hoşuma giden özellikleri; bulunduğunuz sayfada ileri ve geri gitmek için bir tuş olması, double click tuşu olması (basılı tutunca sabit 10 CPS), hoşuma gitmeyen özellikleri; diğer farelere göre biraz büyük olması, USB'sinin fazla büyük olması.

Ürün, altında yazana göre 2016'nın Aralık ayında piyasaya sürülmüş. Fakat benim elime 1 yıl önce geldi.

Laptopun tam sağında kullanmanızı önermem. Çünkü USB'si fazla büyük, ufak bir temasta bağlantı kopabiliyor ve mouse alanını kısıtlayabiliyor.

USB'sinin tam resmini bulamadım, çekemedim de. Şunun 1 cm daha uzun olanını düşünün.

1753369641913.webp

Uzunluk olarak bir serçe parmak boyutunda diyebiliriz. Bu ürünün büyük bir eksisi.

Sol ve sağ clickleri diğer farelere göre biraz daha sert hissettiriyor. Ürünün üzerinde sol yanında ve sağ arka çaprazında ufak bir RGB ışıklandırma bulunmakta. Bir de tekerleğin üzerinde bir RGB ışıklandırma bulunmakta. Şu resimden güzel anlaşılabilir.

1753369787853.webp

Kablosunun malzemesi ipten. Bu çok hoşuma gitti. Tutunca çok iyi hissettiriyor. Şu da ürünün kutulu bir görseli.

1753369890986.webp

Şu an bu ürünü satın almak istediğinizde piyasada 374 TL gibi bir fiyata satılmakta. Hatta indirimli fiyatı diyebiliriz, çünkü satıcı normalde 449 TL'ye satıyormuş.

Zaten sanırım her yerde aynı satıcı satıyor.

Bu ürünün iki farklı modeli bulunmakta. Bende olan modeli bu.

1753370028416.webp

Diğer modeli ise bu:

1753370043659.webp

Resimlerde aradaki fark ürünün üzerindeki logo ve yazı fontları gibi gözüküyor. Altta olan resimdeki model sanırım "SM-770 Chopper" modeli olarak geçiyor. Bir arkadaşım söylemişti fakat doğru mu değil mi tam emin değilim. "SM-770 Chopper" modelinin USB'si, "SM-770"e göre biraz daha küçükmüş. Bu model hakkında detaylı bir inceleme videosu, resim vb. bulamadım.

Bu ürüne 5 üzerinden puan verecek olsaydım muhtemelen 4.5 verirdim. Daha inceleyebileceğim bir şey yok sanırım. Aklınıza takılan, merak ettiğiniz bir soru olursa, aşağıda belirtebilirsiniz. İncelemem bu kadardı.

İyi Sosyaller!

Son düzenleme:
Kırmızı olanı efsanedir, kendim kullandım baktım işi bitmiyor başkasına verdim hala kullanıyor. Resmen ömürlük tek problem kabloda deformeler başladı bir de RGB kapanmıyor asla.

Fiyatına bakıp dalga geçilecek bir ürün değil asla.

Kırmızı olanı efsanedir, kendim kullandım baktım işi bitmiyor başkasına verdim hala kullanıyor. Resmen ömürlük tek problem kabloda deformeler başladı bir de RGB kapanmıyor asla.

Fiyatına bakıp dalga geçilecek bir ürün değil asla.
Bu ürünü bana bir akrabam vermişti. O da 7-8 yıl kullandı. Şimdi de ben kullanmaya devam ediyorum, hiçbir sorunu yok daha.

Bu ürünü bana bir akrabam vermişti. O da 7-8 yıl kullandı. Şimdi de ben kullanmaya devam ediyorum, hiçbir sorunu yok daha.
Temiz kullanılırsa 10 yıl rahat gidiyor. Ben temiz kullanmadım ve rgb sönmeyince sinir oluyordum. Haliyle 5 6 yıl sürecek sanırım hala çalışıyor gerçi.