Evkur dava edilmeli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Furkan9600
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 418
  • Etiketler Etiketler
    dava

Furkan9600

Uzman
Yer
Düzce
Evkur'dan geçen sene Redmi 12 aldım ama ben şimdi erken ödeme yapmak istediğimde oradakiler reddediyor erken ödeme kabul etmiyoruz diyor tüketici hakem heyetine şikayet etsem ne olur?

Alırken sözleşmede öyle yazıyorsa ve siz de imzaladıysanız yapacak bir şey yok.

Borçlu, taksit ödemelerini, EVKUR şubelerine veya banka hesabına kesin vade tarihinde nakden veya havale yoluyla ödemeyi kabul ve taahhüt eder. 3-) Borçlu, bir veya birden fazla taksitini ya da toplam borcunun tamamını erken öderse; ödenen miktara göre gerekli faiz ve komisyon (erken ödeme) indirimi yapılacaktır.

Kadın yapmıyoruz artık dedi kabul etmiyorlar.

Alırken sözleşmede öyle yazıyorsa ve siz de imzaladıysanız yapacak bir şey yok.

Sözleşmelerinde erken ödeme faizi vardı okudum kadın kendisi dedi bana geçen pazar artık yapmıyoruz diye ama sözleşmesinde erken ödeme faizi var.

Benim gibi bir mağdur daha.

Son düzenleme:
Sözleşmenizde erken ödeme var sanırım ama şöyle bir madde de olabilir Evkur bazı maddeleri tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir gibi. Devlet bazı davalardan kaçınmak için öyle madde ekliyor sözleşmelere oradan biliyorum. Öyle bir şey yoksa hakkınızı arayabilirsiniz.

Öyle bir şeyleri kendi kendilerine kaldırdılar bir anda ben hakkımı arayacağım zorla 24 ay ödemek zorunda değilim %30 faiz siz düşünün biz aldığımız zaman isterseniz erken kapata bilirisniz dediler sonra kendi kendine kaldırdı ekran görüntüsü attım oda aynı bizim gibi hakkını arıyor.

O zaman hakem heyetine filan gitmeniz gerek sanırım tam bilgim yok biraz uğraştırır ama tahminim.

O zaman hakem heyetine filan gitmeniz gerek sanırım tam bilgim yok biraz uğraştırır ama tahminim.

Ben onların açığını buldum bunlar IBAN ödemeyi kabul ediyor taksitte her ay 1K göndereceğim 5K kalınca gözlerinin önünde IBAN ile 5K göndereceğim.

Bağır çağır kabul ederler. Televizyon ve çamaşır makinası almıştım. Elime para geçti hepsini ödemek istedim, daha ilk taksidinin tarihi gelmeden hem de. Bana faizli fiyatını çıkarttılar. Bağırdım çağırdım, mağaza müdürüyle tartıştım, genel müdürlüğü arattırdım ve sonunda istediğimi aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Telefonda erken faizi kapatmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…