Excalibur G870 servise defalarca yollanmasına rağmen hâlâ düşük performans veriyor

Deltore

Becerikli
2023'te aldığım Casper Excalibur G870 4050MOBIle 105W PC her oyunda sürekli düşük performans veriyor, artı olarak FPS anlık olarak rakip görünce falan değişiyor. En düşük grafik yapsam da, önerilen yapsam da herhangi bir CS, R6 oynayamıyorum. Ürün 2 kez değişti ona rağmen performans düzelmedi, bu servis dönemin de ürünü 10'a yakın yolladım ve her seferin de başka problemler ile geldi bunların bazıları kanıtlı. Mesela 4 5 kez kasası açık bir şekilde geldi ve bu durumda touch pad basılı kalmış oluyordu. Artı bir seferinde PC hiç kullanılmaz halde masaüstünde bile dolaşılamaz halde geldi, bildiğiniz kontrol etmeden yolladılar kaç kere. Artı olarak saçma açıklamaları var, kendilerine 'ürün 144FPS almıyor o zaman ekran neden 144Hz' dediğim de 'ikisi farklı şey 144FPS garantimiz yok' demişlerdi. Şimdi de ömür boyu performans garantisi olan ürüne bakım için para istiyorlar. Sayfayı atacağım ama bildiğiniz insanları kandırıyorlar. Bildiğiniz siz parayı verin biz öyle ömür boyu performans hizmeti veririz diyorlar. Ürünün şu an garantisi bitti kesinlikle iade etme yoluna gitmek istiyorum, bu güne kadar serviste dolaşmak yerine keşke iade etseydim hatta hiç almasaydım ama bilmiyordum böyle bir servislerinin olduğunu. Bu durum da THH ye gitmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız cidden çok mutlu olurum.

Anormel ayrıca benchmark testi yap sorunun nerede olduğunu görürsün.
O boşluğu bastır kapanırdır.

Hocam şu yorumunuzda sıkıntının ne olduğunu cidden anlayamadım. Şimdi düşük performans diyorsunuz neye göre düşük kime göre düşük? Aynı laptoplara göre mi düşük? Aynı özelliklere göre laptoplara mı düşük? Oyun oynatamıyor diyorsunuz yani CS'de 10 FPS mi alıyor? 60'ın altında mı kalıyor? Yoksa 144 almıyor diye mi sıkıntı olduğunu düşünüyorsunuz çünkü o konuda da bir beyanda bulunmuşsunuz. Özellikle yetkili servisler ile konuşurken veya bu tür forumlarda destek ararken net ve açık olmanız önem farzeder. Yaşadığınız sıkıntıları üstün körü peş peşe sıralamak hiçbir şeyi çözmez aksine daha da karıştırır.

Casper haksız bir şekilde ömür boyu bakım garantisini kaldırmış dolayısıyla o sebepten ücret istemeye başlamış olabilirler. Şimdi sizin yapmanız gereken eğer ürününüzde gerçekten kronik bir sıkıntı varsa o zaman tüketici hakem heyetine başvurarak ürünü 3 defa servise yolladığınızı ve probleminizi çözemediklerini dolayısı ile iade hakkınızı kullanmak istediğinizi söyleyin.

Anormel ayrıca benchmark testi yap sorunun nerede olduğunu görürsün.
O boşluğu bastır kapanırdır.

Hocam çok yaptım ama senin için bir daha yapayım. Bir de o boşluğun kapatılabilmesi değil mevzu, bunlar düpedüz bakmadan yolluyorlar PC'yi. Bir kere dediğim gibi bozup yolladılar.

Adamlara yazacaksın sürekli ve benchmark testini de yolla.

Dandik macun sürüyor olabilirler Bu yüzden düşük performans veriyor olabilir.

Hemen belirteyim hocam, CS'den örnek vereceğim. 144 FPS'i bazen geçiyor çoğunlukla 100 fpslerde oluyor ama oradalar da olsa bile oynanabilir bir performans vermiyor. Aşırı derece de donuyor özellikle rakibi görünce bayılıyor FPS. Xanteres bile rakibi görünce vuramaz eminim yani. Performansta hem muadilleri olan başka marka PC'ler ile hem yorumlarda okuduğum aynı PClere göre hem bütün insanlara göre. İsterseniz bir video kaydı atabilirim.

Adamlara yazacaksın sürekli ve benchmark testini de yolla.

Hocam yükleniyor...

Dandik macun sürüyor olabilirler bu yüzden düşük performans veriyor olabilir.

Öyle olsa herkes böyle bir problem yaşar.

Buyurun, gram anlamıyorum.

CS girerek göstermek istedim.
1. olanda FPS ne kadar güzelken 2. 3. ye bakın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…