2023'te aldığım Casper Excalibur G870 4050MOBIle 105W PC her oyunda sürekli düşük performans veriyor, artı olarak FPS anlık olarak rakip görünce falan değişiyor. En düşük grafik yapsam da, önerilen yapsam da herhangi bir CS, R6 oynayamıyorum. Ürün 2 kez değişti ona rağmen performans düzelmedi, bu servis dönemin de ürünü 10'a yakın yolladım ve her seferin de başka problemler ile geldi bunların bazıları kanıtlı. Mesela 4 5 kez kasası açık bir şekilde geldi ve bu durumda touch pad basılı kalmış oluyordu. Artı bir seferinde PC hiç kullanılmaz halde masaüstünde bile dolaşılamaz halde geldi, bildiğiniz kontrol etmeden yolladılar kaç kere. Artı olarak saçma açıklamaları var, kendilerine 'ürün 144FPS almıyor o zaman ekran neden 144Hz' dediğim de 'ikisi farklı şey 144FPS garantimiz yok' demişlerdi. Şimdi de ömür boyu performans garantisi olan ürüne bakım için para istiyorlar. Sayfayı atacağım ama bildiğiniz insanları kandırıyorlar. Bildiğiniz siz parayı verin biz öyle ömür boyu performans hizmeti veririz diyorlar. Ürünün şu an garantisi bitti kesinlikle iade etme yoluna gitmek istiyorum, bu güne kadar serviste dolaşmak yerine keşke iade etseydim hatta hiç almasaydım ama bilmiyordum böyle bir servislerinin olduğunu. Bu durum da THH ye gitmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız cidden çok mutlu olurum.
www.casper.com.tr
Ömür Boyu Performans Garantisi | Casper.com.tr
Casper ömür boyu performans garantisi; yoğun ve ağır, oyun ve programlar kullanılan cihazların rutin performans bakımları ile hem performans kaybı yaşamaz hem cihazınızın ömrünü uzatırsınız.