gurkank
Uzman
Ana aksan olarak hangisi daha kaliteli benim için önemli olan o. Ekstra olan simitlerin kalitesi 2. planda şu an benim için. Moza ürün olarak, kalite olarak veya hissiyat vb genel olarak daha mı iyidir yoksa VD4 mü daha iyidir? Bir kere alacağım. İlerde belki KS wheel alırım bilemiyorum, önemli olan motorun ve setin kalitesi.Hocam PXN GT ONE çok daha kaliteli haberiniz olsun. Ben olsam VD4 + PXN GT ONE alırdım. Bu arada söylemeyi unuttum bende PXN VD4 var sormak istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Ama PXN GT ONE olmadığı için ona birşey diyemem.
İleride KS wheel alırım o sorun değil şimdilik. Bana ürünün genel kalitesi lazım hocam. Bir kere alacağım sonuçta ve 3 5 fazla olsun Moza mı olsun dersiniz?Evet, bu sadece bir wheel mod olduğu için bir şey beklemeyin o kadar. PXN simidi daha gelişmiş diye biliyorum.
Bunun bir üstü KS wheel olması lazım ama fiyatı oldukça fazla şekilde artıyor, size kalmış. Ben Moza alacağım, tek nedeni yurt dışında olmam ve hepsini beraber 19-20 bin TL'ye halledebilmem ama.
O konuda çok bir bilgim yok maalesef, ama mümkün kesinlikle.