Hocam PXN GT ONE çok daha kaliteli haberiniz olsun. Ben olsam VD4 + PXN GT ONE alırdım. Bu arada söylemeyi unuttum bende PXN VD4 var sormak istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Ama PXN GT ONE olmadığı için ona birşey diyemem.
Ana aksan olarak hangisi daha kaliteli benim için önemli olan o. Ekstra olan simitlerin kalitesi 2. planda şu an benim için. Moza ürün olarak, kalite olarak veya hissiyat vb genel olarak daha mı iyidir yoksa VD4 mü daha iyidir? Bir kere alacağım. İlerde belki KS wheel alırım bilemiyorum, önemli olan motorun ve setin kalitesi.

Evet, bu sadece bir wheel mod olduğu için bir şey beklemeyin o kadar. PXN simidi daha gelişmiş diye biliyorum.

Bunun bir üstü KS wheel olması lazım ama fiyatı oldukça fazla şekilde artıyor, size kalmış. Ben Moza alacağım, tek nedeni yurt dışında olmam ve hepsini beraber 19-20 bin TL'ye halledebilmem ama.

O konuda çok bir bilgim yok maalesef, ama mümkün kesinlikle.
İleride KS wheel alırım o sorun değil şimdilik. Bana ürünün genel kalitesi lazım hocam. Bir kere alacağım sonuçta ve 3 5 fazla olsun Moza mı olsun dersiniz?

Ana aksan olarak hangisi daha kaliteli benim için önemli olan o. Ekstra olan simitlerin kalitesi 2. planda şu an benim için. Moza ürün olarak, kalite olarak veya hissiyat vb genel olarak daha mı iyidir yoksa VD4 mü daha iyidir? Bir kere alacağım. İlerde belki KS wheel alırım bilemiyorum, önemli olan motorun ve setin kalitesi.

İleride KS wheel alırım o sorun değil şimdilik. Bana ürünün genel kalitesi lazım hocam. Bir kere alacağım sonuçta ve 3 5 fazla olsun Moza mı olsun dersiniz?
Şahsen Mozana'nın daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Uzun zamandır olan ve güvenilirliğini kanıtlamış bir firma.

O zaman R5 daha iyi hocam ama VD4 ile R5 arasında neredeyse 10k TL fark var. R5'in PXN'de karşılığı VD6.

O zaman R5 daha iyi hocam ama VD4 ile R5 arasında neredeyse 10k TL fark var. R5'in PXN'de karşılığı VD6.

Şahsen Mozana'nın daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Uzun zamandır olan ve güvenilirliğini kanıtlamış bir firma.

Satış sonrası ilgilenme, servis durumları falan nasıldır peki hocam bilginiz var mı? O da önemli bir konu.

Satış sonrası ilgilenme, servis durumları falan nasıldır peki hocam bilginiz var mı? O da önemli bir konu.
PXN birkaç ay önce inanılmaz kötüydü o konuda, el değiştirme gibi bir durum vardı diye hatırlıyorum. Ancak Türkiye içi satıcıları hakkında çok bir bilgim yok maalesef.

Hocam bu konuları tam olarak bilmiyorum @AdvocateD hocam aktifse size cevap verebilir.

Ayrıca hocam PXN'in ekosistem ürünleri çok daha ucuz. Mesela PXN GT ONE 14K TL fakat MOZA'nın KS direksiyon simidi neredeyse 22K TL.

Son düzenleme: