Verstappen hep kazanıyor. F1 101 dersi bitti, bana bu kadar yeterli.
Bu bir şey değil bence.. Gerçi geçen seneki dominasyon iki sezona bedel ama yine de Mercedes'in dominasyonu bittiyse Red Bull'un da biter elbet.. Sadece Newey'in bir trafik kazasına ya da suikastine bakar.

Son düzenleme:
Motorları dondurmak gibi komik bir karar verilmeseydi bu tarz bir Verstappen dominasyonu izlemezdik muhtemelen.

2026'da gelecek yeni kurallarla dominasyonun yönünün değişeceğini düşünüyorum. FIA yine skandal şekilde karışmazsa Mercedes ve Ferrari arasında araya Verstappen'in de karıştığı 2019 benzeri bir sezon izleyebiliriz. Umarım Ferrari çuvallamaz, şu anki Ferrari'den umudum var.

O tarz bir şeye ben de denk gelmiştim, şu anda ciddi anlamda FIA'nın saçma sapan şeylerle uğraştığını söylüyorlar. Yok emisyonmuş, yok hibrit sistemmiş derken motor blokları çok verimsiz ve araca ağırlık katan bloklara dönüşebilirmiş, böyle bir ihtimal var. Soğutma ile ilgili de birkaç takım patronu (başta Horner) birkaç ay önce endişelerini paylaştı. Aklım FIA'nın böyle bir saçmalık yapmayacağını söylüyor ama bilemiyorum. :D

Eski zamanlardaki takım ve lastik rekabeti bence epey güzeldi. Bence FIA yaptığı regülasyonlarla birlikte herhangi bir yarış içinde sürpriz bir pilotun galip gelebilmesini epey baltaladı. Andretti'nin girme talebini neden reddettiklerini de hâla anlamış değilim mesela. Haas gibi hiçbir zaman ileriyi hedeflemeyen bir takım varken Andretti'yi neden reddedersin?