Merhaba, 2 gün önce F67İ BIOS sürümünü yükledim. Her şeyi takip ettim, %100 yükledi, geri sayım yaptı ve yeniden başlattı.

Sorun burada başladı: Ekranımda kocaman American Megatrends yazısı ve logosu çıktı, hiç bir şey görünmüyor. Artık ne BIOS’a giriyor ne de başka bir şey yapabiliyorum.

BIOS pilini çıkardım, bekledim; olmadı. Her şeyi çıkardım: ekran kartı, RAM vs., bekledim; yine olmadı. Klavye vs. bozuk değil, herhangi bir tuşa basmıyor, girmiyor.

Yardımcı olabilecek var mı? Lütfen.

1760353381720.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart nedir hocam? FlashBack özelliği var ise önceki sürümü tekrardan yazın.

Gigabyte B450M S2H. Anakart

Anakart nedir hocam? FlashBack özelliği var ise önceki sürümü tekrardan yazın.

Maalesef o özellik yok hatta anakart üzerinden BIOS default yapmaya çalıştım ama sadece bir adet BIOS çipi bulunuyor bunun için 2 adet gerekliymiş o da işe yaramadı.

CMOS Reset yapın hocam, olmasa RAM'lerinden birini sökün. Veya Depolama birimlerini söküp deneyin. Olmasa büyük ihtimalle anakart brick olmuş. Dışardan BIOS yazılması lazım.

CMOS Reset yapın hocam, olmasa RAM'lerinden birini sökün. Veya Depolama birimlerini söküp deneyin. Olmasa büyük ihtimalle anakart brick olmuş. Dışarıdan BIOS yazılması lazım.

Tamamdır şu an işteyim, akşama yapacağım. Sonuç ne çıkarsa buraya tekrar yazarım. Başkaları da faydalanır en azından.
Teşekkür ederim.