Hocam bir şey fark ettim masamdan ötürü mouse padin üst kısımları biraz daha yukarıda alt kısımları ise biraz daha yamuk kalıyor. Üst kısımda mouseu oynatınca hiçbir takılma yok 1mm’de bile.
İstiyorsanız video atabilirim.
Hocam bir şey fark ettim masamdan ötürü mousepad’in üst kısımları biraz daha yukarıda alt kısımları ise biraz daha yamuk kalıyor. Üst kısımda Mouse’u oynatınca hiçbir takılma yok 1mm’de bile.
İstiyorsanız video atabilirim.
Hocam masadan kaynaklıymış masam ceviz ağacından olduğu için çıkıntılı. Mouse pad büyük olduğu için alt kısımları altta kalıyor, üst kısımlar daha yukarıda kalıyor. Mouse Pad'i düz tutabilmek için bir şey lazım.
Hocam masadan kaynaklıymış masam ceviz ağacından olduğu için çıkıntılı. Mouse pad büyük olduğu için alt kısımları altta kalıyor, üst kısımlar daha yukarıda kalıyor. Mouse Pad'i düz tutabilmek için bir şey lazım.
Vallahi ben de sevindim teşekkür ediyorum yardımlar için. Masa işi sıkıntılı, masanın yönünü değiştirdim şu an bir problem yok ama mouseu oynatırken sürekli o çıkıntıyı hissediyorum… Blade X alsam böyle olmayacaktı muhtemelen masa şeklini alacağı için. Mouseu çevirirken birde sürtünme sesi çıkarıyor deli etti şu masayı değiştirmek gerek…
Emeğinize sağlık. Sizin dongle'ınızdaki ışık yanıyor mu? Ben uygulamanın eski bir sürümünde o ışığın işlevini değiştirmek istediğimden beri o dongle ışığı hiç yanmıyor da.