İnceleme Fantech Helios II Pro S

Aygıt yöneticisinden fareyi seçip kaldır deyin. Çıkar tak yapın, tekrardan driver kursun.
Hocam bir şey fark ettim masamdan ötürü mouse padin üst kısımları biraz daha yukarıda alt kısımları ise biraz daha yamuk kalıyor. Üst kısımda mouseu oynatınca hiçbir takılma yok 1mm’de bile.
İstiyorsanız video atabilirim.

Sorununuz devam ediyor mu?
Evet, uygulamayı da kaldırıp öyle deneyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Huano Blue Shell Pink Dot, optik bir switch değil ayrıca.

O zaman masanızdan olabilir. Mouse padi yere koyun, orada deneyin bir de. Veya dümdüz bir yer.

Huano Blue Shell Pink Dot, optik bir switch değil ayrıca.

O zaman masanızdan olabilir. Mouse padi yere koyun, orada deneyin bir de. Veya dümdüz bir yer.
Evet hocam masa kaynaklıymış... Yerde hiçbir problem yok. Masayı düzleştirmek için öneriniz var mı?

Çözüldü mü?
Hocam masadan kaynaklıymış masam ceviz ağacından olduğu için çıkıntılı. Mouse pad büyük olduğu için alt kısımları altta kalıyor, üst kısımlar daha yukarıda kalıyor. Mouse Pad'i düz tutabilmek için bir şey lazım.

Vallahi hocam ürün sorunlu değil ona şükür.

Çok sevindim sizin adiniza üründe bir problem olmamasina.
Vallahi hocam ürün sorunlu değil ona şükür.
Vallahi ben de sevindim teşekkür ediyorum yardımlar için. Masa işi sıkıntılı, masanın yönünü değiştirdim şu an bir problem yok ama mouseu oynatırken sürekli o çıkıntıyı hissediyorum… Blade X alsam böyle olmayacaktı muhtemelen masa şeklini alacağı için. Mouseu çevirirken birde sürtünme sesi çıkarıyor deli etti şu masayı değiştirmek gerek…

Emeğinize sağlık. Sizin dongle'ınızdaki ışık yanıyor mu? Ben uygulamanın eski bir sürümünde o ışığın işlevini değiştirmek istediğimden beri o dongle ışığı hiç yanmıyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…