Sorununuz devam ediyor mu?Skatez’leri bilmiyorum da mouse pad olarak Wraith Blade Y ve Razer Goliathus var elimde ikisinde de aynısı yaşanıyor.
Teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam bir şey fark ettim masamdan ötürü mouse padin üst kısımları biraz daha yukarıda alt kısımları ise biraz daha yamuk kalıyor. Üst kısımda mouseu oynatınca hiçbir takılma yok 1mm’de bile.Aygıt yöneticisinden fareyi seçip kaldır deyin. Çıkar tak yapın, tekrardan driver kursun.
İstiyorsanız video atabilirim.
Evet, uygulamayı da kaldırıp öyle deneyeyim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Huano Blue Shell Pink Dot, optik bir switch değil ayrıca.
O zaman masanızdan olabilir. Mouse padi yere koyun, orada deneyin bir de. Veya dümdüz bir yer.Hocam bir şey fark ettim masamdan ötürü mousepad’in üst kısımları biraz daha yukarıda alt kısımları ise biraz daha yamuk kalıyor. Üst kısımda Mouse’u oynatınca hiçbir takılma yok 1mm’de bile.
İstiyorsanız video atabilirim.
Evet, uygulamayı da kaldırıp öyle deneyeyim.
Evet hocam masa kaynaklıymış... Yerde hiçbir problem yok. Masayı düzleştirmek için öneriniz var mı?Huano Blue Shell Pink Dot, optik bir switch değil ayrıca.
O zaman masanızdan olabilir. Mouse padi yere koyun, orada deneyin bir de. Veya dümdüz bir yer.
Çözüldü mü?Skatez’leri bilmiyorum da mouse pad olarak Wraith Blade Y ve Razer Goliathus var elimde ikisinde de aynısı yaşanıyor.
Teşekkürler.
Hocam masadan kaynaklıymış masam ceviz ağacından olduğu için çıkıntılı. Mouse pad büyük olduğu için alt kısımları altta kalıyor, üst kısımlar daha yukarıda kalıyor. Mouse Pad'i düz tutabilmek için bir şey lazım.
Çok sevindim sizin adiniza üründe bir problem olmamasina.Evet hocam masa kaynaklıymış... Yerde hiçbir problem yok. Masayı düzleştirmek için öneriniz var mı?
Vallahi hocam ürün sorunlu değil ona şükür.Hocam masadan kaynaklıymış masam ceviz ağacından olduğu için çıkıntılı. Mouse pad büyük olduğu için alt kısımları altta kalıyor, üst kısımlar daha yukarıda kalıyor. Mouse Pad'i düz tutabilmek için bir şey lazım.
Çok sevindim sizin adiniza üründe bir problem olmamasina.
Vallahi ben de sevindim teşekkür ediyorum yardımlar için. Masa işi sıkıntılı, masanın yönünü değiştirdim şu an bir problem yok ama mouseu oynatırken sürekli o çıkıntıyı hissediyorum… Blade X alsam böyle olmayacaktı muhtemelen masa şeklini alacağı için. Mouseu çevirirken birde sürtünme sesi çıkarıyor deli etti şu masayı değiştirmek gerek…
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS