Farenin bozuk olan scroll'u yazılımla düzeltilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraxius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 217
  • Etiketler Etiketler
    mouse
Scroll tuşu çalışmıyor oyunlarda görev yapamıyorum tuş da atayamıyorum. Yeni mouse için para yok. Program var mı bunun için? Scroll tuşu içi yardım lazım tıkandım.

Maalesef donanımsal bir sorun varsa yazılımla çözülemez. Bu Google'a RAM indir yazmak gibi bir şey. Farenin skatezlerini ısıtıp yapıştırıcıyı bozmadan çıkar ve vidaları söküp içini aç belki scroll tuşunun içi tıkanmıştır sorun hala devam ederse fazla yapacak bir şey yok. PCB üzerinden ilgili parçayı söküp yenisini lehimleyebilirsin fakat o da garanti iş değil.

Scroll tuşu çalışmıyor oyunlarda görev yapamıyorum tuş da atayamıyorum. Yeni mouse için para yok. Program var mı bunun için? Scroll tuşu içi yardım lazım tıkandım.
Scroll tuşu yazıslımsal değil fizikseldir. Hiç mi çalışmıyor yoksa aşağı kaydırırken kendi kendine yukarı mı çıkıyor?

Donanımsal bir sorun varsa yazılımla çözülemez maalesef bu Google'a RAM indir yazmak gibi bir şey. Farenin skatezlerini ısıtıp yapıştırıcıyı bozmadan çıkar ve vidaları söküp içini aç belki scroll tuşunun içi tıkanmıştır sorun hala devam ederse fazla yapacak bir şey yok.
Sorun bende mousea yumruk attım acısı şimdi çıkıyor.

Scroll tuşu yazıslımsal değil fizikseldir. Hiç mi çalışmıyor yoksa aşağı kaydırırken kendi kendine yukarı mı çıkıyor?
Hiç yumruk attım mousea.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt