Scroll tuşu çalışmıyor oyunlarda görev yapamıyorum tuş da atayamıyorum. Yeni mouse için para yok. Program var mı bunun için? Scroll tuşu içi yardım lazım tıkandım.
Scroll tuşu çalışmıyor oyunlarda görev yapamıyorum tuş da atayamıyorum. Yeni mouse için para yok. Program var mı bunun için? Scroll tuşu içi yardım lazım tıkandım.
Scroll tuşu yazıslımsal değil fizikseldir. Hiç mi çalışmıyor yoksa aşağı kaydırırken kendi kendine yukarı mı çıkıyor?Scroll tuşu çalışmıyor oyunlarda görev yapamıyorum tuş da atayamıyorum. Yeni mouse için para yok. Program var mı bunun için? Scroll tuşu içi yardım lazım tıkandım.
Sorun bende mousea yumruk attım acısı şimdi çıkıyor.Donanımsal bir sorun varsa yazılımla çözülemez maalesef bu Google'a RAM indir yazmak gibi bir şey. Farenin skatezlerini ısıtıp yapıştırıcıyı bozmadan çıkar ve vidaları söküp içini aç belki scroll tuşunun içi tıkanmıştır sorun hala devam ederse fazla yapacak bir şey yok.
Hiç yumruk attım mousea.Scroll tuşu yazıslımsal değil fizikseldir. Hiç mi çalışmıyor yoksa aşağı kaydırırken kendi kendine yukarı mı çıkıyor?
Düzelmez. Yenisi hayırlı olsun (Tamamen kırıldıysa)Sorun bende mousea yumruk attım acısı şimdi çıkıyor.
Hiç yumruk attım mousea.
Sorun bende fareye yumruk attım acısı şimdi çıkıyor.
Yok sabit .Vurunca darbeyle yerinden çıkmış olabilir scroll boşlukta mı dönüyor?