Bildiğiniz üzere pek çok faydalı kanal var.

Bildiğiniz, şu şu kanal hayatını güzelleştirir dedikleriniz hangileri?

Ben başlıyorum.
  • Beyhan Budak.
  • Tuğba Dadaloğlu.
  • Psikolog Özlem Tokgöz.

IMG_4325.webp

👍🏻

Hayatı güzelleştirir mi? Bilemem ama benim günümü keyifli hale getiriyor.

-Basfi ile Deneysel Bilim

Andreas Kling, kendi bagimsiz isletim sistemini ve web tarayicisini yapan birisinin kanali
Veritasium, bilimle alakali videolar ceken bir kanal
Daily Dose of Internet, 2-3 dakikalik chill videolari derleyen kanal
All process of world, malzemelerin yapilis surecini gosteren kanal
Alvin Zhou, guzel yemek tarifleri veren kanal

1706910746035.webp

1706910775533.webp

Son kanaldan pek emin olmasam da gerisi gayet faydalı. Norm'ları saymayalım müzik kanalı sonuçta. Sago da öyle. Prince EA sıradan ve aptal gelmeye başladı onu da geç. Saniye eğlenceli sadece. Ders kanalı var birkaç tane. Lise anlamında faydalı. Bir iki tane motor tarafında faydalı olacak kanal var. Saçma sapan motorculardan iyidirler. Redline ön kaldırma kavga makas falan değil de medeniyet vardır. Oyun kanalı oalrak da Cewo ve Cewohere var ikisi de aynı kişiye sahip zaten. Birisi dahaaz editli ve daha uzun videolara sahip bir kanal. Çok güzel videoları vardı önceden. Şu anda da destek amaçlı takip ediyorum ve canım sıkılınca izliyorum. Eski videoları çok komik ve eğlenceliydi. Şu ankiler ise sadece eğlenceli. Sizi ideo boyu güldüreceğini sanmam ama şu anda da önceden de YT TR'nin en iyi oyun kanalı olduğuna kalıbımı basarım. Gerisi kişisel gelişim olsun genel kültür olsun fayda sağlayabilecek içeriklere sahip.

Son düzenleyen: Moderatör: