Rehber Fazeon ATX - 650W

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yusuf7878
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    fazeon
Açıklamada yazıyor zaten. Belli olmadığı için zaten Tier düşüyor. Tİer verirken her zaman en kötü durum baz alınmalı.

* işaretide var.

Telefondan girince yazıların yarısı okunmuyor maalesef, PC modunda ise seve seve Zoom yapmak gerekiyor bir şeyler okuyabilmek için, SPL gibi yaparsanız daha rahat olur

Telefonda ne kadar büyütmede bakıyorsunuz hocam? %50'de bende rahatça okunuyor ve gezilebiliyor çünkü. Bilgisayar üzerinde de %75'te de rahatça okunup gezilebiliyor. İlk sayfaya açıklama ekledim.

SPL's hali vardı zaten farklı olsun diye bu listeyi geliştirdim. SPL's'den çok daha detaylı bir liste.

O da bu şekildeydi.

Elimde Bu PSU var ve RTX5070 ekran kartım var. Furmark testi yapmam zararlı oluır mu? Yapay zekaya sorduğumda yapma dedi ben de girişmedim o yüzden.

Elimde Bu PSU var ve RTX5070 ekran kartım var. Furmark testi yapmam zararlı oluır mu? Yapay zekaya sorduğumda yapma dedi ben de girişmedim o yüzden.
Bir şey olmaz, neden olsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…