Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Dövme yaptırmayı düşünüyorum ama çok fazla kilo aldım, yaklaşık 130 kg. Bu dövmeyi yaptırdıktan sonra kilo verirsem derideki esnemeden kaynaklı dövmede bozulma yaşanır mı? Eğer yaşanırsa bunu nasıl engellerim?

@sickboyrari hocam siz de dövme ile ilgileniyordunuz diye hatırlıyorum. Böyle bir senaryoda ne olur?

Dövme yaptırmayı düşünüyorum ama çok fazla kilo aldım, yaklaşık 130 kg. Bu dövmeyi yaptırdıktan sonra kilo verirsem derideki esnemeden kaynaklı dövmede bozulma yaşanır mı? Eğer yaşanırsa bunu nasıl engellerim?

@sickboyrari hocam siz de dövme ile ilgileniyordunuz diye hatırlıyorum. Böyle bir senaryoda ne olur?

Zayıfken kilo alırsan bozulur, kiloluyken zaten şişmiş olduğun için dövme aslında küçülebilir. Tabii benim önerim dövmeyi zayıfladıktan sonra yaptırmanız, çünkü her halukarda bozulma ihtimali var.

Cok asiri rakamlar olmadikca kilo sorun yaratmiyor ozellikle de kol, bilek, omuz, sırtın üst kısmı, gogus cok etkilenmiyor. Minimal dovme falansa zaten gozle bile gorulmez. Dovmeler omurluk oluyor dezenformasyon cogunlukla solmasi falan olur kilo nedeniyle asiri dezenforme olan hicbir dovme gormedim kac senedir dovmeciyim. Derin kesik gibi yaralarda bile sadece sıkısmıs bir gorunum oluyor onu da duzeltebiliyoruz. Bu arada ne kadar surede kilo verdigine gore de degisir uzun surede yavas yavas verirsen cilt toparlar daha aza indirirsin dezenformasyonu.