FC 25 için PS 5 Pro vs PC

u10b95

Çalışkan
Yer
Bangladesh - Türkiye
FC 25'i Full PC platformunda oynadım ama delay ve stabilize sorunlarından en az 3 kol kırmışlığım var, FC 26 için PC'de satın aldım fakat aklımın bir köşesinde hala PS5 Pro almalı mıyım diye durmuyor değil, bu konuda önerilerinize desteklerinize açığım.

Bu oyun kesinlikle PC'de oynanmaz. Drop giriyor. Drop olayını çözüyorsun bu sefer de dediğin gibi gizli input lag var. 30 ms ping ile oynuyorum ama sanki oyuncularımın gücü hızı yarı yarıya düşürülmüş gibi. Çok yavaş hareket ediyorlar savunma yapmak imkansız. Oyuncuların fizik gücü sanki üçüncü lig takımı almışsın gibi geliyor. Çok garip olaylar yaşanıyor PC'de.

En azından online'da durum bu. Normal oynanışta sorun yok. Normal oynanışta delay olmuyor onda da stutter oluyor.

Olay sadece FIFA oynamak ise PS5, PC sürümde hile cart curt derken tadı kaçıyor.

Kesinlikle PS5 Pro. PC'de felaket stuttering oluyor.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim , Bir ikinci soru geliyor , PS5 slim mi PS5 pro mu ?

Bu dediklerinde o kadar haklısın ki , bunun için ekran kartı mı değiştirmedim , raouter mı değiştirmedim neler neler oyun dediğin gibi 30 ping ama benim defans oyuncuları koşana kadar yada sağa sola dripling atana kadar karşındaki adam sanki senin zihnini okurmuşçasına hareket ediyor çok ilginç örnek oyunda WL 'de 15 te 10 yapıyorum , yarınsı oyuna giriyorum rivals'ta o 1 maç kazanamıyorum diyorum ki ya dün oynayan ben değildim heralde kendi benliğimi sorgulattı bana yani ,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…