Cuteay

Uzman
Arkadaşlar merhaba, PS5'te iyi bir sistemim var ancak FC 27'yi nereden alacağım konusunda kararsız kaldım. Kararsız kaldığım nokta ise şu: bazı insanlar PC'de daha yüksek FPS olduğu için daha akıcı, daha hızlı ve daha kaliteli diyor; PS5 içinse daha sorunsuz, daha optimize diyorlar. Başka artıları, eksileri nelerdir? Hangisini tercih etmeliyim ve neden açıklarsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

PS5'te FC27, sabit 60 FPS verebiliyor. Bilgisayarda ise sistemine bağlı değişkenlik gösterir. PC'den de oynasanız, PS5'ten de oynasanız kolsuz zevk almazsınız. Her halükarda kol alınsa daha keyifli. Eğer sistemin iyiyse, burada karar sana kalıyor.

PC üzerinde genelde optimizasyon tam anlamıyla mükemmel denilemez. Ayrıca hile kullanan oyuncularla karşılaşmanız daha olası. Ben olsam imkan varsa konsol seçerdim.

Ben PC'den oynamayı tercih ederim, kol alır oynarım.

Kol var fazladan teşekkür ederim hocam.

PS5'te FC27, sabit 60 FPS verebiliyor. Bilgisayarda ise sistemine bağlı değişkenlik gösterir. PC'den de oynasanız, PS5'ten de oynasanız kolsuz zevk almazsınız. Her halükarda kol alınsa daha keyifli. Eğer sistemin iyiyse, burada karar sana kalıyor.

Kolda var hocam sistemde iyi teşekkürler ben araştırmaya devam.

Konsoldan oynanmali ve bana gore sadece konsol oyunculariyla eslesme ozelligi acilmali. PC'de cok fazla hile veya bug kullanan var, insani cildirtiyor. Mecburiyetten PC'den oynuyorum.

Hee öyle şeyler varsa hocam o zaman işler değişir. Benim pek bilgim yoktu ancak hile ve bug kullanma falan çok mu PC de? Başka dezavantajları var mı PC'nin? Ya da PS 5'te bildiğiniz dezavantajlar var mı?

PC üzerinde genelde optimizasyon tam anlamıyla mükemmel denilemez. Ayrıca hile kullanan oyuncularla karşılaşmanız daha olası. Ben olsam imkan varsa konsol seçerdim.

PS 5'in dezavantajları yok mu PC için saydığınız gibi ve bu hile sorunları optimizasyon sorunları genelde çok olur mu hocam?

PS 5'in dezavantajları yok mu PC için saydığınız gibi ve bu hile sorunları optimizasyon sorunları genelde çok olur mu hocam?
Optimizasyon konusunda sorun yaşayacağınızı pek zannetmem PC genelde 2. planda oluyor. Genelde sorunsuz bir deneyim yasarsiniz diye düşünüyorum.