Hocam o işlerden pek anlamıyorum nasıl yapıldığını söyleyebilir misin? Nasıl yapıldığını öğreten bir video var mı? Tehlikeli mi, ban riski vb. gibi durum var mı?
Bende Battlefield 6 phamtom edition aldım kütüphanede bu yöntemle 2450ye geldi. İnsanlar 2024ü 2025i falan böyle alıyormuş ban yiyen olmamış. Emsal forumlarda aratıp bakabilirsiniz sıkıntısız oynuyorlar.

Arkadaşlar iyi günler. PS5'im var, geçen sene FC 25'i PS 5'ten aldım oynadım ardından PC'den de oynadım ancak çok bir fark yok gibime geldi.

Ayrıca pek hileye de denk gelmemiştim ve sadece Ultimate team değil kariyerle birlikte modlayarak da oynayan birisiyim. Bu yüzden kararsız kaldım.

PS5'ten mi alsam daha iyi olur akıcılık pazar oyun rahatlığı anlamında yoksa PC'den alsam da yeterli olur mu? PS 5'te oyunun standart sürümü 2900 TL, PC de ise Epic Games'ten alınınca 2340 TL'ye geliyor.

Televizyon varsa PS5.

Bende Battlefield 6 phamtom edition aldım kütüphanede bu yöntemle 2450ye geldi. İnsanlar 2024ü 2025i falan böyle alıyormuş ban yiyen olmamış. Emsal forumlarda aratıp bakabilirsiniz sıkıntısız oynuyorlar.
Resimdeki gibi para birimi ile geliyor. Benim alışverişimden görüntü.

Dosya Ekleri

• IMG_20250902_151625.webp
    IMG_20250902_151625.webp
    250,7 KB · Görüntüleme: 66
Bende Battlefield 6 phamtom Edition aldım kütüphanede bu yöntemle 2450ye geldi. İnsanlar 2024ü 2025i falan böyle alıyormuş ban yiyen olmamış. Emsal forumlarda aratıp bakabilirsiniz sıkıntısız oynuyorlar.

EA kullanıcı sözleşmesinde direkt olarak yazıyor bu yöntemle satın alım yapılmasını kesinlikle önermiyoruz tespit edildiği taktirde hesabın kalıcı olarak yasaklanacağı yazıyor ucuza alacağım diye o kadar oyunun güme gitmez umarım geçen sene benim arkadaşta FC 25'i 650 liraya almıştı bu yöntemle ben normal 1200 liraya almıştım bir sıkıntı olmadı ama olmayacağı anlamına gelmez tehlikeli bir iş.

EA kullanıcı sözleşmesinde direkt olarak yazıyor bu yöntemle satın alım yapılmasını kesinlikle önermiyoruz tespit edildiği taktirde hesabın kalıcı olarak yasaklanacağı yazıyor ucuza alacağım diye o kadar oyunun güme gitmez umarım geçen sene benim arkadaşta FC 25'i 650 liraya almıştı bu yöntemle ben normal 1200 liraya almıştım bir sıkıntı olmadı ama olmayacağı anlamına gelmez tehlikeli bir iş.
Oyun içi ödemelerde sıkıntı yapıyorlarda bunda yapan yok farkındadir zaten ea kim nereden alıyor. Birazda satılsında kafasıyla baktıklarını düşünüyorum.