y4sin

Çalışkan
Selam. Şu an FC26 35 dolar. Kış indirimlerinde de aynı fiyat olur mu? Çünkü Steam'da 20 dolarım var ve 20 dolarlık kasalarım var. Kasaların banı 3 Aralıkda bitiyor ancak satabilir miyim bilmiyorum.
Fotoğraf'dan bakarak 3 Aralık'da bu kasaları satabiliyor muyum?
Ek olarak dediğim gibi kış indirimlerinde de bu fiyata düşer mi?

Dosya Ekleri

• görsel_2025-11-30_180729441.webp
    görsel_2025-11-30_180729441.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 32
PC içinse kesinlikle alma. Input lag, FPS düşmesi-takılması var. 2. yarı FPS düşüş sorunu var. Bunlar major hatalar. Özellikle input lag 3 aydan beri var EA foruma girip bakabilirsin ben oyunu sildim öyle söyleyeyim. Oyun kolunla bir tuşa basıyorsun 3 saniye sonra algılıyor oyuncun geç hareket ediyor bu inanılmaz büyük bir sorun. Kesinlikle 5 kuruş paranı verme bunlara. Tavsiyem başka bir oyuna yatırım yap dostum.

PC içinse kesinlikle alma. Input lag, FPS düşmesi-takılması var. 2. yarı FPS düşüş sorunu var. Bunlar major hatalar. Özellikle input lag 3 aydan beri var EA foruma girip bakabilirsin ben oyunu sildim öyle söyleyeyim. Oyun kolunla bir tuşa basıyorsun 3 saniye sonra algılıyor oyuncun geç hareket ediyor bu inanılmaz büyük bir sorun. Kesinlikle 5 kuruş paranı verme bunlara. Tavsiyem başka bir oyuna yatırım yap dostum.
Dostum zaten efootbal 2025 oynuyorum. Ancak burda hem online hem offline maçlar çok yavaş. Daha çok hızlı bir oyun istiyorum ve aslında futbol oyunu istiyorum. O yüzden bi denemekde fayda var. Zaten 2 saat süremiz var sanırım iade için. 1 saat oynarım baktım dediğiniz gibi iade ederim.

Daha düşük olur. 30 altın düşer.
Tamamdır hocam. Olmadı 3 aralıkta denerim almayı. Eğer alamazsam zaten kış indirimine kalır.