Peki EndeavourOS Secure Boot destekliyor mu? Fedora Secure Boot açık olmasına rağmen Boot etti.Tamamdır. Siz bir endeavouros indirip deneyin live olarak. Onda sorun yaşamazsanız fedora kaynaklıdır sorun. Aksi takdirde USB kaynaklıdır.
Detaylar
Kim cevapladı?Max Caulfield
Üstün
Maalesef hayır, desteklemiyor. Secure Boot'u kapatıp Boot edebilirsiniz.Peki EndeavourOS Secure Boot destekliyor mu? Fedora Secure Boot açık olmasına rağmen Boot etti.
Peki Linux USB'lerini ne ile hazırlamalıyız? Ben ilk Fedora Media Writer ile KDE Plasmalı Fedora yazmıştım. Sonra masaüstünde dondu. Görev çabuğunda ses seviyesine bakacakken. Sonra 2. denemede yine oldu. Sonra bıktım ve Rufus ile yazdırdım ve o zaman Firefox'tan speedtest.net'i açabilmiştim. Ancak sonra 1-2 saniye sonra dondu.Maalesef hayır, desteklemiyor. Secure Boot'u kapatıp Boot edebilirsiniz.
Qnix
Üstün
- Makaleler
- 4
Unix-Like sistemlerin hepsini ya balenaetcher ya da ventoy ile yazdırılmasını tavsiye ediyorum.Peki Linux USB'lerini ne ile hazırlamalıyız? Ben ilk Fedora Media Writer ile KDE Plasmalı Fedora yazmıştım. Sonra masaüstünde dondu. Görev çabuğunda ses seviyesine bakacakken. Sonra 2. denemede yine oldu. Sonra bıktım ve Rufus ile yazdırdım ve o zaman Firefox'tan speedtest.net'i açabilmiştim. Ancak sonra 1-2 saniye sonra dondu.
Max Caulfield
Üstün
Ben şahsen Ventoy ile hazırlıyorum. Ventoy'u USB'ye yazıyorum, sonra ISO dosyalarını direkt USB'ye atıyorum ve çatır çatır kullanıyorum.Peki Linux USB'lerini ne ile hazırlamalıyız? Ben ilk Fedora Media Writer ile KDE Plasmalı Fedora yazmıştım. Sonra masaüstünde dondu. Görev çabuğunda ses seviyesine bakacakken. Sonra 2. denemede yine oldu. Sonra bıktım ve Rufus ile yazdırdım ve o zaman Firefox'tan speedtest.net'i açabilmiştim. Ancak sonra 1-2 saniye sonra dondu.
Tamamdır. Bir gün BalenaEtcher ile test edeyim.Unix-Like sistemlerin hepsini ya balenaetcher ya da ventoy ile yazdırılmasını tavsiye ediyorum.
Fedora Media Writer ve Rufus ile denedim.
Ventoy deneyin.
Tamamdır. Peki BalenaEtcher nasıldır?