Çözüldü Fedora Linux Minecraft nasıl yüklenir

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Quivkosy

Becerikli
Yer
İstanbul
Fedora Linux'ta Minecraft oynamak istiyorum ama Microsoft account request hatası veriyor, giriş yapınca da olmuyor. Nasıl oynayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Dediğinizi şimdi anladım bir GitHub sayfası buldum oradaki çözümü deneyeceğim olursa yazarım.

1. Önce buradan Fedora altındaki kodlarla indirin: Prism Launcher - Download Prism Launcher for Linux
  2. Sonra terminale şunu yazınız:
  3. find ~ -name "accounts.json"
  4. Sonra çıkan çıktıdan PrismLauncher olan dizini kopyalayın ve diğer kodun sonuna yapıştırın. Bu örnek olarak bende şöyle:
  5. echo '{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true,"ownsMinecraft": true},"type": "MSA"}],"formatVersion": 3}' > /home/Office/.local/share/PrismLauncher/accounts.json
Fedora Linux'ta Minecraft oynamak istiyorum ama Microsoft account request hatası veriyor, giriş yapınca da olmuyor. Nasıl oynayabilirim?

Hocam GitHub'da Dieg**g tarafından yapılmış Prism Launcher sürümü var. Onu indirin ve kurun. Zaten açık kaynak olduğu için sorun yok.

Pollymc (poly değil o virüslü) dediğim pollymc bir Prism Launcher forku. Orijinal Minecraft hesabınız olmadan Prism'deki tüm özellikleri kullanabiliyorsunuz. Modpack falan olayı var.

Virüslü O, polly diyorsanız o güzeldir.

Virüs olduğunuda kim söyledi? PolyMC virüs değil ki. Normal bir open source Minecraft Launcher'i sadece.

Geri
Yukarı Alt