Debian ve Ubuntu tabanlı sistemlere göre daha güncel. O yüzden merak ettim.
Detaylar
Kim cevapladı?Fedora'nında stable ve güncel dediğimiz kısımları var. Stable sürümü 36 falandı.
40 diye biliyorum. İndirme sitesinde de sürüm 40'ı veriyorlar zaten.
Onun dışında kendisini kullandım. Bana göre Windows'a en çok benzeyen ve zorluğu az çektiren dağıtım Fedora KDE Plasma oldu.
Demek 40'a yükselmiş. Önceden 40 kullandım Gnome idi. KDE yapacaklardı varsayılan olarak. Demek yapmışlar.40 diye biliyorum. İndirme sitesinde de sürüm 40'ı veriyorlar zaten.
Onun dışında kendisini kullandım. Bana göre Windows'a en çok benzeyen ve zorluğu az çektiren dağıtım Fedora KDE Plasma oldu.
Varsayılan KDE Plasma olmadı. 42 için öyle bir istek geldi ama proje başkanı bunu reddetti. GNOME ile devam ama KDE Plasma, 40 ile 6. sürüme güncellendi. Şu anda eskisi gibi KDE Plasma döndürme olarak mevcut.Demek 40'a yükselmiş. Önceden 40 kullandım Gnome idi. KDE yapacaklardı varsayılan olarak. Demek yapmışlar.
Çıkaracağını düşünmüyorum, sonuçta tam da rolling değil, semi-rolling. Çıkarırsa BTRFS kurulum yaparsanız yedeğe geri dönersiniz.Debian ve Ubuntu tabanlı sistemlere göre daha güncel. O yüzden merak ettim.
Sebebiniz nedir?
Birkaç sebebimden bir tanesi diğer dağıtımlara göre çok geç boot oluyor.
Kendi deneyimime göre evet bu var ama maksimum birkaç saniye ya var ya yok. Daha yavaş dağıtımlar da gördüm.Birkaç sebebimden bir tanesi diğer dağıtımlara göre çok geç boot oluyor.
Ben görmedim. Baba her daim zirveleri oynuyorKendi deneyimime göre evet bu var ama maksimum birkaç saniye ya var ya yok. Daha yavaş dağıtımlar da gördüm.
Bir de birkaç saniye değil birkaç kat saniye